kamasutra

Vodeći hrvatski ekonomsko-politički stručnjaci izdali su jučer novi vodič za vladajuće elite u Hrvatskoj pod nazivom “Kamasutra za političare: 500 vodećih pozicija za nježno vođenje ljubavi s vlastitim narodom”. Prvi tom ovog epohalnog djela ima 650 stranica, a cilj vodiča jest olakšati vladajućima prepreke od nevinog flertanja s vlastitim narodom do njegovog uspješnog odvlačenja u krevet.

Na prvoj stranici knjige stoji citat poznatog Franka Underwooda iz serije Kuća od karata koji glasi: “Sve u životu se vrti oko seksa. Osim samog seksa. Seks je pitanje moći.”

U tom duhu ovaj suvereni i suvremeni vodič prosječnom političaru će demonstrirati kako nametnuti dominantni stav u ljubavnom odnosu s vlastitim narodom te na koje sve načine nakon osvojenih izbora konzumirati vašu ljubav. A kad kažemo konzumirati ljubav, onda mislimo kako taj narod staviti u što teži položaj dok mu silovito namećete reforme koje ne želi i bolne rezove od kojih vrišti. Pravo vođenje ljubavi s narodom baš kako to političari znaju i umiju.

Uz samu knjigu je priložen i dodatni DVD s video uputama, kutija prezervativa, lubrikant te glasački listić s nacrtanim penisom.