ujo

U Ličkom Petrovom selu došlo je do zastrašujućeg napada psa na svojeg vlasnika. Umiljati hrvatski ovčar Ujo iznenada je napao svojeg vlasnika Stevu Lazina jer je pas saznao da je njegov vlasnik Srbin.

Ujo je tog nedjeljnog jutra slušao vijesti na radiju i kad je čuo da su unutarstranački izbori u HDZ-u počeo je nezaustavljivo cviljeti i grepsti po vratima signalizirajući svojem gazdi da bi trebao otići na biralište u Gospić i sudjelovati u festivalu demokracije. Gazda Stevo nije shvatio o čemu se radi, pa mu je otvarao vrata da otiđe obaviti što treba.

Ujo je nastavio preklinjati Stevu da ode na izbore, ali mu je ovaj objasnio kako on ne može glasati za predsjednika HDZ-a jer je Srbin, a nema Srba u HDZ-u. Uji se tada srušio čitav pasji svijet te je navalio na svojeg gazdu i počeo ga gristi na nacionalnoj osnovi.

Gazda Stevo se jedva dokopao telefona i pozvao hitnu pomoć i policiju koji su odmah priveli Uju sucu za prekršaje, koji ga je smjesta pustio da se brani sa slobode budući da Ujo dolazi iz uglednog hrvatskog legla i član je zlatne štenadi.

Kao olakotnu okolnost sudac je uzeo činjenicu da Ujo nije prethodno kažnjavan, osim jednog manjeg prekršaja kada je pijan urinirao po hidrantu ispred srpskog konzulata u Rijeci.

Nekadašnji ministar kulture Zlatko Hasanbegović ponudio je hrabrom Uji financiranje obrane, te člansku iskaznicu stranke Nezavisni za Hrvatsku, a ali ju je Ujo odbio, jer kao pravi nacionalist nikad ne bi mogao biti u istoj stranci s jednim janjevcem iz Kanade.

Možda ste propustili

Kako bi ljudima zgadili cigarete, na kutije će se stavljati fotografije Fiata Multiple

Novom kampanjom protiv pušenja na kutijama cigareta će se uz potresne fotografije…

Slavonac osuđen na 10 godina zatvora jer je hladnokrvno utopio tugu u rakiji

Policija je privela muškarca iz Belišća pod sumnjom da je s predumišljajem…

Zagorec s podvojenom ličnošću već 17 godina tuži sam sebe

U naselju Črešnjevec u Krapinsko-zagorskoj županiji svjedočimo jednom vrlo neobičnom sudskom sporu…

Hrvatska prva na svijetu uvodi plaćanje radnicima u Facebook lajkovima

Hrvatska postaje tehnološki pionir i prva na svijetu uvodi plaćanje radnicima u…

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Sve više Zagrepčana seli iz Zagreba u Dubravu

Da je Zagreb grad koji izumire govori i porazna statistika kako svake…

Čak 90 posto zaposlenika u zadnjih godinu dana dobilo povišicu tlaka

Iako se ljudi stalno žale na uvjete na poslu, činjenice Državnog zavoda…