HAARP20l 1

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (engl. HAARP), investicija vrijedna 80 milijuna eura čiju je izgradnju pokrenula administracija Franje Tuđmana 1996. godine na tajnoj lokaciji danas je proglašen najboljim HAARP projektom na svijetu.

Program HAARP američki je vojni program koji je osmišljen još 80-ih godina prošlog stoljeća kako bi izazivao prirodne katastrofe na neprijateljskim područjima i tako olakšavao vojne prodore američkoj vojsci. Iako njegov utjecaj na izazivanje prirodnih katastrofa američka vojska nikada nije potvrdila, nitko ne može osporiti poveznice između pokretanja HAARPA u Srbiji s dolaskom Aleksandra Vučića na vlast ili u Bosni nakon kojeg su se pojavili Bosanci u politici.

Zanimljivo je za dodati kako američka vojska uopće nije imala namjeru instalirati HAARP u Hrvatskoj, no kada je na vlast došao HDZ shvatili su kako ova zemlja ima veliki talent za prirodne katastrofe, stoga su odlučili instalirati i jedan pogon na našem tlu.

HAARP je vrlo brzo počeo s radom, no budući da su zemlju i prije njegovog pokretanja pogađale brojne katastrofe, teoretičari zavjere su počeli tvrditi kako se katastrofe u Hrvatskoj događaju same od sebe a da HAARP ovdje služi samo za istraživanje gornjih dijelova zemljine atmosfere. Zbog takvih uvjerenja naši su teoretičari zavjera godinama bili izbacivani iz svjetskih foruma i stigmatizirani čak i u ravnozemljaškim grupama.

No, prije tri tjedna se sve promjenilo. Nakon što su senzori zabilježili povišenu razinu aktivnosti u visokoferkventnom zračenju na HAARP-ovom polju – isplivala je afera ministra Kušćevića, a to je jednostavno bio argument kojeg su čak i članovi Živog Zida morali prihvatiti, te su priznali utjecaj hrvatskog HAARP-a na prirodne katastrofe u Hrvatskoj.

Tada je otvoren prostor te je mješovita komisija sastavljena od tri antivaxera, dva ravnozemljaša i jednog Mislava Kolakušića pobrojala sve prirodne katastrofe koje su zadesile Hrvatsku od 1996. godine, a brojke su pokazale ono što su svi već dugo sumnjali, hrvatski HAARP je najuspješniji projekt na čitavome svijetu.

Možda ste propustili

Pogledali smo nove cijene goriva koje stižu sutra i shvatili kako javni prijevoz i nije tako loša opcija

Portal Cijenegoriva.info objavio je nove neslužbene cijene goriva koje će stupiti na…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

NASA potvrdila kako postoje veće šanse za pronalaskom inteligentog života na Veneri nego u Hrvatskoj

Otkako je prije nekoliko dana objavljena informacija da su astronomi otkrili plin…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

Užas, horor, jeza… Slabe su to riječi da bi mogle opisati tragediju…