hod za život

Dobro je poznata stvar da Guinnessova knjiga rekorda ima kategoriju za svakakve budalaština, a na popis najvećih budalaština ušao je i “Hod za život”. Guinnessova knjiga rekorda, u suradnji s Ministarstvom smiješnog hoda Monty Pythona, dodijelilo je manifestaciji nagradu za najveći organizirani hod unazad.

Koordiniranje takvog pothvata do sada je bilo nezamislivo i dosadašnji rekord bio je jedva stotinjak ljudi, no članovi manifestacije impresionirali su svojim jedinstvom i jednoumljem te uspjeli postići nemoguće.

Tisuće sudionika “Hoda za život” vratilo je Hrvatsku unazad kroz vrijeme i prostor pa je okupljanje na kraju nalikovalo na skupinu praljudi u pećinama.

Zbog toga će “Hod za život” postati i meta znanstvenog istraživanja da bi se utvrdilo kako je takvo putovanje unazad uopće moguće.

Iako većina znanstvenika tvrdi da je riječ o jeftinom triku jer je putovanje kroz vrijeme moguće, rijetki znanstvenici ipak vjeruju da kolektivno jednoumlje stvarno može kršiti zakone fizike i vratiti nas unazad desetljećima pa čak i milenijima.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…