Kontroverzni poduzetnik Tomislav Horvatinčić, pravomoćno osuđen zbog smrti talijanskog bračnog para Salpietro, trebao se u četvrtak javiti u zatvor, no do toga neće doći jer je sud prihvatio molbu za odgodom te mu je određen novi datum kada se mora javiti na odsluženje zatvorske kazne – 30. veljače 2021. godine.

Sud je prihvatio opsežnu medicinsku dokumentaciju iz koje je vidljivo kako Horvatinčić ima ozbiljnih uroloških problema, jer se doktoru u nekoliko navrata žalio kako ga boli ku*ac za hrvatski zatvor, zbog čega nije u mogućnosti doći na odsluženje pravomoćno određene zatvorske kazne.

Njegov odvjetnik je zadovoljan odlukom suda te je uvjeren kako će se Horvatinčić do tridesetog veljače sigurno oporaviti i dobrovoljno javiti na odsluženje pravomoćne zatvorske kazne, kako se ne bi stekao dojam da on, ne daj bože, koristi sve moguće manevre kako bi izbjegao odsluženje pravomoćne presude.

Osim liječenja izvan zatvora, doktori su Horvatinčiću propisali i terapiju ispijanja kave na zagrebačkoj špici, druženje s prijateljima uz povremene akutne napade na novinare koji ih budu pokušali fotografirati. Ova terapija je za sada jedini poznati lijek koji se pokazao učinkovitim za liječenje mistične bolesti koja se klasificira kao akutna ku*cobolja uzrokovana zatvorskom presudom.

Možda ste propustili

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…

ČUDO U SRBIJI! Ovaj dječak naučio je paliti hrvatske zastave prije nego što je naučio izgovarati slovo R

Iz Beograda nam stiže topla ljudska priča o trogodišnjem dječaku koji je…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

Užas, horor, jeza… Slabe su to riječi da bi mogle opisati tragediju…

Zbog nedostatka liječnika bolnice će zapošljavati veterinare i mesare

Hrvatsko zdravstvo boluje od kroničnog nedostatka liječnika, osobito specijalista. U ovom trenutku…