salon tetovaze

Ante iz Ljubuškog svake godine svrati na more u Makarsku, gdje boravi u vikendici sedmerokatnici na kojoj su čak 3 kata dovršena. Ove je godine odlučio biti buntovan i po prvi put preskočiti ljetovanje s roditeljima kako bi mogao na more s prijateljima. 32-godišnji Ante tako se uvalio u pustolovinu čije posljedice nije mogao predvidjeti.

Njegovi prijatelji odveli su ga u Rijeku, grad poznat po svojim okultnim i nemoralnim vrijednostima koje su posve suprotne herceg-katoličkim vrijednosti u kojima je odgojen. Tamo se odao bezalkoholnom piću i drugim poganskim običajima, no nakon tjedan dana života u nečistoći uhvatila ga je grižnja savjesti.

Zbog toga se odlučio na drastični čin pokore zbog kojeg sad ne može rođenoj majci pred oči. Naime, u svrhu iskupljenja od svojih grijeha s ljetovanja, Ante si je odlučio tetovirati Djevicu Mariju na leđa. Tetovažu je i dobio, no tek nakon što je bila gotova shvatio je što zapravo ima na leđima.

Ilustracija Djevice Marije koju je dobio više izgleda kao ilustracija vulve, a lice Presvete Majke svih Hrvata izgleda poput klitorisa, još jedne poganske izmišljotine bezbožnih Riječana. Sliku tetovaže zbog koje sad ne smije majci pred oči pogledajte u nastavku, a Anti želimo sreću te da otkrije postojanje i drugih oblika odijevanja osim potkošulje i bezkošulje.

Screenshot 2020 09 11 at 08.30.53