ana banana
Instagram/kristinaofficial12

Nakon što je simpatična Kristina prošle godine oduševila hrvatsku javnost, koja se nije mogla prestati diviti činjenici da je odjednom sasvim prihvatljivo seksualno uznemiravati žene jer, eto, imaju velike grudi, čini se da je Kristina ove godine dobila konkurenciju.

Na svjetskoj pozornici zasjala je Ana iz Tajlanda koja radi na štandu s bananama, a u slobodno vrijeme voli motore i žestoku glazbu. Na štandu prodaje i brojno drugo voće, no kaže da kupci iz nekog razloga najviše kupuju mandarine i banane jer baš vole tu kombinaciju.

”Neki kupuju jer to stvarno vole, drugi iz znatiželje, a tu su i oni koji samo dođu i gledaju iz prikrajka, kao iz neke posramljene znatiželje. Tu i tamo se nađu neki čudaci koji dođu kupiti šipak i onda mi imaju potrebe govoriti da je samo šipak zdrav i prirodan, da je ovo ostalo sve GMO, ali više se ni ne obazirem na te čudake”, kaže nam Ana.

Ana kaže da ne mari naročito za nadimak Ana Banana, ali nada se da će je ljudi uskoro prestati doživljavati kao nekakvu egzotiku i poistovjećivati je samo s voćem koje prodaje. Zahvalna je na medijskoj pažnji i misli da ovim putem može educirati javnost, a eksponiranost je dobra i za posao.

tajland
Flickr/linvoyage