vatra

Virovitički vokalno instrumentalni sastav Vatra bit će primljen u Rock and Roll Hall of Shame koji se nalazi u Distriktu Brčko.

Ovu glazbenu instituciju koja slavi najgore od najgoreg u Rock and Roll glazbi osnovali su američki vojnici na mirovnoj misiji u BiH 90-ih godina, a nastavili su je održavati američki upravitelji Distriktom Brčko.

Do sada su u Hall of Shame primljeni užasi poput Nickelbacka, Limp Bizkita i Evanescencea, a Vatra će biti prvi hrvatski bend kojem će biti ukazana čast nalaziti se u tom uglednom društvu omraženih bendova.

U objašnjenju komisije Hall of Shamea stoji kako je Vatra dala poseban doprinos unazađivanju Rock glazbe u Hrvatskoj, ali i regiji. Kako doznajemo, županjski bend Opća Opasnost uložila je prigovor na odluku komisije, jer smatraju da su oni trebali biti prvi u Hall of Shameu. Opća opasnost smatra kako u najmanju ruku radi jednako kvalitetnu glazbu kao i Vatra, ako ne i goru.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘