most

Nekadašnji predsjednik Sabora i otac hrvatskog Ustava Vladimir Šeks vraća se na političku scenu. Šeks je okupio oko sebe tim stručnjaka poput Mladena Grdovića, Alena Vitasovića i Marijana Bana koji su zajedno s njim oformili mošt nezavisnih lista pod imenom MOŠT. MOŠT-ovci će se u Saboru zalagati za prava LGBTIQ zajednice, skraćenice koja znači Litra Gemišta i Bevande Traje Ionako za Qurac. Iz stranke napominju kako bi svakom građaninu republike Hrvatske država trebala subvencionirati konzumaciju minimalno 3 litre gemišta i bevande dnevno ili barem dvije litre žestice jer “malo popiti” treba biti osnovno ljudsko pravo omogućeno Ustavom.

Osim svakodnevne konzumacije, MOŠT-ovci se zalažu i da se granica dopuštenih promila alkohola u krvi tjekom vožnje povisi sa sadašnjih 0.5 na 3.5.

Kao glavni argument navode višegodišnje istraživanje koje je proveo sam Mladen Grdović, koji je ujedno i sam glavni dokaz kako je vožnja u teško alkoholiziranom stanju bezopasna, jer Bog čuva budale i pijance, pogotovo ako voze Ferarri.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…