krunica

MINISTRICA Gabrijela Žalac koja je s nevažećom vozačkom u subotu automobilom naletjela na djevojčicu u Vinkovcima, poklonila joj je krunicu. Iako se djevojčica toliko obradovala krunici da je zaboravila sve što se dogodilo, roditelji su primjetili da na krunici nešto ne štima.

Dok standardne katoličke krunice imaju 59 zrnaca, ova je imala samo 42 zrnca zbog čega je već na prvu djeovala nekako siromašno. Roditelji su odmah zatražili očitovanje od lokalnog svećenika koji je krunicu proslijedio nadležnim institucijama u biskupiji.

Nakon detaljnog pregleda biskupija je potvrdila kako krunica koju je ministrica poklonila djevojčici tehnički neispravna i samim time nevažeća.

Ministrica je ostala šokirana ovom činjenicom, jer krunicu je uzela iz središnjice HDZ-a i zbog toga nije imala razloga provjeravati njezinu tehničku ispravnost.

Kako neslužbeno doznajemo, krunica se prije nalazila u stranačkoj blagajni, što bi možda i moglo opisati zašto su nestala neka zrnca, ali ulazak u tu temu bi se mogao protumačiti kao skretanje pažnje sa suđenja Perkoviću i Mustaču, stoga tu temu nećemo otvarati.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…