kostur adam e1580065948495

Znanstvenici instituta FA u dolini Eufrat našli su ljudski kostur star pet milijuna godina. Nakon analize ugljikom C 14 te uspoređivanjem s bibilijskim crtežima potvrđeno je ono u što su svi sumnjali, riječ je o prvome čovjeku koji je koračao Zemljom – Adamu. Sve sumnje u autentičnost ovog otkrića pale su u vodu kad je otkriveno da kosturu nedostaju dva rebra. Jedno mu je Bog uzeo da bi napravio Evu, a drugo je Adam vjerojatno iskoristio u kasnijim godinama za ljubavnicu Lilit. No zahvaljujući ovome epohalnom otkriću konačno se može uspostaviti vjerodostojna slika božanskog lika jer Biblija kaže: “…na svoju sliku stvori Bog čovjeka…

Otkriće je potreslo sve vjerske zajednice čije dogme potječu iz Starog zavjeta. Nije im zasmetalo što prvi čovjek nije bio vjeran supruzi nego spoznaja da je Adam, a prema tome i Bog, bio visok samo 149 centimetara, imao pokvarene zube i kronični artritis te je bio šepav.

-Problem je u tome što su ljudi Boga percipirali kao savršeno biće, savršene građe i osobnosti, dakle nešto poput Brada Pitta ili Bate Živojinovića. No sad kada smo shvatili da ni On nije savršen, puno nam je stvari jasnije. Lakše nam je shvatiti da i On može učiniti pokoji propust – zaključio je dr. Borna Sigfried, voditelj istraživanja.

Zaključak istraživanja uistinu je smion, no konačno daje odgovor zašto je Bog dopuštao da njegovu djecu pogađaju tolike katastrofe. Dr. Sigfried tvrdi kako je od osobe s takvim fizičkim obilježjima logično očekivati da ima problema sa koncentracijom, pozornošću i koordinacijom, stoga nije čudno ako mu je promaknuo koji oružani sukob ili prirodna katastrofa dolje na Zemlji.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

NASA potvrdila kako postoje veće šanse za pronalaskom inteligentog života na Veneri nego u Hrvatskoj

Otkako je prije nekoliko dana objavljena informacija da su astronomi otkrili plin…

Pulska Arena dobit će krovište i fasadu kako bi joj podigli razinu energetske učinkovitosti

Grad Pula će iz europskih fondova za energetsku učinkovitost dobiti sredstva za…

Hrvatski domoljubi napuštaju YUtube i sele svoje video uratke na Utube

Udruga hrvatskih domoljuba “Slobodni dimnjačari” sastavljena od domoljubnih pjevača, vlogera i ostalih…

Astrološka zajednica u potpunom rasulu nakon spoznaje da je cijeli horoskop u krivu jer život počinje začećem

Na kongresu astrologa “Ljubav, posao, zdravlje” obznanjeno je spektakularno otkriće da su…

Novi slučaj trovanja u Rijeci: Muškaracu (43) nakon čaše mineralne dijagnosticiran prijelom podlaktice

Večeras je u KBC-u Rijeka zaprimljen novi slučaj teškog trovanja mineralnom vodom.…