Milan Kujundzic

Samo dvije minute nakon konferencije za novinare ministra Milana Kujundžića i četiri minute nakon objave posljednje verzije njegove imovinske kartice, novinari su otkrili još dvije nekretnine na kojima se ministar vodi kao vlasnik, a nema ih u kartici. Nakon toga novinari su nastavili pronalaziti po dvije do četiri nekretnine svakih pet minuta.

Ministar Kujundžić se popodne u prostorijama HDZ-a branio riječima kako posjeduje samo jednu nekretninu i da ne zna ništa za preostalih 360 građevina koje se vode na njegovo ime.

– Ako je negdje greška u gruntovnici, provjerit ću. Znate kako je to s papirima, svako malo zaboravite napisati neki kvart ili ulicu koju posjedujete, to se svakome može dogoditi – izjavio je ministar.

Ministar je najavio da će u ponedjeljak dostaviti novu imovinsku karticu, dok nabavi dovoljno papira da ju može isprintati. No, oporba tvrdi kako ministar uz imovinsku karticu treba i dostaviti prostorni plan, budući da sa sadašnjim brojem nekretnina ministar Kujundžić pada pod administrativnu cjelinu koja je prema Zakonu o prostornom uređenju dužna izraditi Prostorni plan, Plan uređenja ali i Generalni urbanistički plan.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…