rostilj

Osim restorana gurmanske, bio, veganske i morske hrane, Hrvatska uskoro dobiva i novu vrstu restorana. Riječ je o kioscima koji poslužuju kebabe i sendviče, a koji će uskoro postati poznati kao restorani brze probave. Ovi specijalizirani restorani namijenjeni su prije svega zahtjevnim klijentima koji nakon noćnih izlazaka imaju vrlo specifične potrebe. Nutricionisti tvrde da podgrijana peciva s egzotičnim mozaikom mesa i umaka imaju stimulativan utjecaj na probavu jer efikasno upijaju toksine i alkohol te ih ekspresno izbacuju iz tijela.

Takva kuhinja od davnina se prakticira u kulturama diljem svijeta, a njezino širenje eksplodiralo je s pojavom diskoteka i narodnjačkih klubova.

Liječnici tvrde da su restorani brze probave spasili brojne živote pa ih mnogi nazivaju i penicilinom modernog društva.

Možda ste propustili

Pulska Arena dobit će krovište i fasadu kako bi joj podigli razinu energetske učinkovitosti

Grad Pula će iz europskih fondova za energetsku učinkovitost dobiti sredstva za…

Pogledali smo nove cijene goriva koje stižu sutra i shvatili kako javni prijevoz i nije tako loša opcija

Portal Cijenegoriva.info objavio je nove neslužbene cijene goriva koje će stupiti na…

NASA potvrdila kako postoje veće šanse za pronalaskom inteligentog života na Veneri nego u Hrvatskoj

Otkako je prije nekoliko dana objavljena informacija da su astronomi otkrili plin…

Hrvatski domoljubi napuštaju YUtube i sele svoje video uratke na Utube

Udruga hrvatskih domoljuba “Slobodni dimnjačari” sastavljena od domoljubnih pjevača, vlogera i ostalih…

Zbog odljeva mozgova Hrvatska postala najsigurnije mjesto u slučaju zombi apokalipse

Američki znanstvenici već godina proučavaju najsigurnije načine za preživljavanje zombi apokalipse, a…

Ekonomski fakultet uvodi smjer ‘čekanje na burzi’

Dobre vijesti stižu nam s ekonomskog fakulteta koji je najavio uvođenje smjera…