ujo

U Ličkom Petrovom selu došlo je do zastrašujućeg napada psa na svojeg vlasnika. Umiljati hrvatski ovčar Ujo iznenada je napao svojeg vlasnika Stevu Lazina jer je pas saznao da je njegov vlasnik Srbin.

Ujo je tog nedjeljnog jutra slušao vijesti na radiju i kad je čuo da su unutarstranački izbori u HDZ-u počeo je nezaustavljivo cviljeti i grepsti po vratima signalizirajući svojem gazdi da bi trebao otići na biralište u Gospić i sudjelovati u festivalu demokracije. Gazda Stevo nije shvatio o čemu se radi, pa mu je otvarao vrata da otiđe obaviti što treba.

Ujo je nastavio preklinjati Stevu da ode na izbore, ali mu je ovaj objasnio kako on ne može glasati za predsjednika HDZ-a jer je Srbin, a nema Srba u HDZ-u. Uji se tada srušio čitav pasji svijet te je navalio na svojeg gazdu i počeo ga gristi na nacionalnoj osnovi.

Gazda Stevo se jedva dokopao telefona i pozvao hitnu pomoć i policiju koji su odmah priveli Uju sucu za prekršaje, koji ga je smjesta pustio da se brani sa slobode budući da Ujo dolazi iz uglednog hrvatskog legla i član je zlatne štenadi.

Kao olakotnu okolnost sudac je uzeo činjenicu da Ujo nije prethodno kažnjavan, osim jednog manjeg prekršaja kada je pijan urinirao po hidrantu ispred srpskog konzulata u Rijeci.

Nekadašnji ministar kulture Zlatko Hasanbegović ponudio je hrabrom Uji financiranje obrane, te člansku iskaznicu stranke Nezavisni za Hrvatsku, a ali ju je Ujo odbio, jer kao pravi nacionalist nikad ne bi mogao biti u istoj stranci s jednim janjevcem iz Kanade.

Možda ste propustili

Zbog odljeva mozgova Hrvatska postala najsigurnije mjesto u slučaju zombi apokalipse

Američki znanstvenici već godina proučavaju najsigurnije načine za preživljavanje zombi apokalipse, a…

Muškarci u Hrvatskoj referendumom traže pravo na polovicu kreveta

Udruga zauzetih muškaraca koji svaku noć provedu balansirajući na ivici kreveta “Akrobat”,…

Na tržište izlaze “gaće dopupnjače” kako serviseri dok čuče ne bi ljude plašili svojim rascjepom na stražnjici

Na tržište izlaze “gaće dopupnjače” kako serviseri i majstori dok čuče ne…

Zatvorenici će od iduće godine moći odslužiti svoju zatvorsku kaznu vozeći se svakodnevno ZET-ovom autobusnom linijom 268

Autobusna linija iz pakla, ZET-ova linija 268 za Veliku Goricu postat će…

TALAČKA KRIZA U TRAMVAJU: Baka koja izlazi za 17 stanica stala na ulaz i ne pušta nikoga van

Jutros oko 7 sati počela je najveća talačka kriza u povijesti Zagreba,…

Britanski zoolozi proglasili Hrvate najvećom vrstom kukavica na svijetu – samo idu okolo i kukaju

Nakon 26 godina promatranja, britanski ornitolozi proglasili su Hrvate najvećom vrstom kukavica…