vukovar nlo

Stanovnici Vukovara su u šoku, nakon što je u njihov grad sletio NLO, razbio ćirilične table i jednostavno odletio nazad u svemir. Očevici ovog bizarnog i nesvakidašnjeg događaja tvrde kako se NLO pojavio usred bijelog dana, te je uz zvukove zastrašujućeg Abinog plagijata počeo laserima razbijati ćirilične ploče po Vukovaru.

Prestravljeni građani, ne znajući za bolje, brže bolje pomogli su posjetiteljima iz svemira u razbijanju, ne bi li NLO što prije završio sa svojom nakanom i napustio njihov voljeni grad. Nakon što je NLO završio s razbijanjem ćiriličnim pločama jednostavno je odletio u svemir od tada mu se gubi svaki trag.

I dok je hrvatska javnost zbunjena, predsjednik Srpskog narodnog vijeća, Milorad Pupovac, smatra kako ovaj posjet iz svemira daje odgovor na njegovo nedavno pitanje zašto u hrvatskim šumama više nema Srba.

Iz amaterske udruge “ NLO naš svagdašnji” tvrde kako je ovo dosta neobično ponašanje za vanzemaljce, jer njihovi posjeti obično rezultiraju otmicama, bilo ljudi ili životinja. Kao primjer tome dali su slučaj iz 2006. gdje se neidentificirani leteći objekt pojavio iznad Plitvica te je uz zvukove Vucinih hitova oteo dva pečena janjca.

 

Možda ste propustili

Bračaninu petarda eksplodirala u ruci jer mu je bilo žao da ju baci

Nesretnik s Brača završio je na hitnoj s lakšim opekotinama šake jer…

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1.1. vrijedi posebna regulacija dolazaka na parne i neparne dan

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1. siječnja vrijedi posebna regulacija dolazaka…

Osim kovanica a od 5 i 2 kune, kolica u supermarketima će uskoro primati i kreditne kartice uz mogućnost obročne otplate

Osim kovanica od pet i dvije kune, od jeseni će kolica u…

NASA proučava može li vlak HŽ-a zakasniti na termin kod doktora

Kašnjenje vlakova HŽ-a i dugo čekanje doktora dvije su sile pouzdane poput…

Na međunarodnom sajmu drvne industrije prvu nagradu osvojio izvorni hrvatski proizvod – prosjački štap

Državni vrh se u službenom priopćenju pohvalio dostignućima hrvatske industrije te naglasio…