Američki predsjednik Donald Trump primio je dozu eksperimentalnog lijeka tijekom dana, objavio je njegov liječnik koji je dodao kako je Trump umoran, ali vidljivo updejtan.

Kako javlja CNN, radi se o koktelu programskih cjepiva tvrtke Microsoft razvijenih na bazi XP-a i Vista-e. Koktel cjepiva je Trump primio iz predostrožnosti, a prema prvim informacijama odlično ih je prihvatio, ne pokazuje nikakve nove bugove osim onih koje doktori pripisuju hardverskim nedostacima. Program je trenutno u trećoj fazi ispitivanja, tako da bi cjepivo moglo biti spremno za čipiranje, tj. za cijepljenje šire populacije do kraja godine.

Kako je objavio The New York Times, direktor Microsofta Bill Gates godinama već poznaje Trumpa te je član njegovog golf kluba, stoga ne iznenađuje činjenica da je američki predsjednik prvi na svijetu dobio ovaj eksperimentalni koktel cjepiva.

“Sve što možemo reći je da su Trumpovi liječnici zatražili od Microsofta dozvolu za uporabi cjepiva te da je sve odobreno u dogovoru s FDA. Tijekom eksperimentalne faze to se odobrava u pojedinačnim slučajevima, a korisnici pritom moraju samo imati originalni serijski broj i za Vistu i za XP.

Iako ovo cjepivo još nije dobilo odobrenje američke FDA, u Bosni i Hercegovini se već pojavila ‘krekirana’ verzija ovog koktela cjepiva, a liječnici izražavaju zabrinutost jer je već zabilježeno nekoliko slučajeva u kojima su si nestručni građani pokušali ubrizgati čitav CD u venu.

Možda ste propustili

Čaša vode je zbog milijardu spašenih života favorit za Nobelovu nagradu za mir

Norveški odbor za Nobelovu nagradu za mir ove godine će kao laureata…

BREAKING NEWS: Banane u pidžami uhićene zbog pedofilskog materijala

Poznati televizijski dvojac Banane u pidžami proslavio se ranih ’90-ih jer ulazeći u pidžamama u dječje krevete

BREAKING NEWS: Trump nominiran za Nobelovu nagradu za mir

Ponekad se u svijetu pojavi vijest koja zaslužuje da je NewsBar prenese u originalnom i neizmjenjenom obliku. Ovo je jedna od tih vijesti.

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

Šok u Crnoj Gori: Od koronavirusa umrla stara Đekna

Sinoć je na intenzivnom odjelu Klinike za infektivne bolesti u Podgorici preminula…

Francuzi snimaju depresivnu dramu o propadanju hrvatske srednje klase kad dođe račun od Holdinga

Mladi par iz srednje klase uspije si priuštiti stan unatoč svim zaprekama…