milanovic djevojcica 2
foto: N1/NewsBar

Predsjednik republike Zoran Milanović, nakon što je nokautom u prvoj rundi porazio Daliju Orešković, Marijanu Puljak, B.a.b.e. i četrnaest drugih feminističkih udruga, u najnovijem Facebook okršaju okomio se na djevojčicu Klaru (4) iz Zagreba, koja je u neformalnom razgovoru s odgajateljicom izjavila kako ‘misji da je pjecjednik zjocest’.

Predsjednik je dugo razmišljao hoće li reagirati i na ovu provokaciju, no s obzirom na to da je izabran od većine svih birača, to ga je obvezalo da sve tretira jednako stoga niti djevojčica nije ostala pošteđena jezikove juhe.

Milanovićevu objavu prenosimo u cijelosti

Jučer se oglasila i Klara (4), djevojčica sa zagrebačkih Utrina, nepismena balavica, koja pohađa vrtić u Novom Zagrebu. Poštovani vlasnici vrtića, poštovane tete odgajateljice, osim što je Klara očajno derište, koje zadnjih godina radi samo nered po vrtiću, ona je i jedna od najzločestijih pojava u vašem vrtiću. O politici i moralu govori djevojčica koja je rođena prije četiri godine, djevojčica koja je dala lažni iskaz u montiranom procesu protiv svojih prijatelja u vrtiću (malom Luki, Anti i Hrvoju). Klara je aktivno doprinijela tome da se skupina bezazlenih klinaca pošalje na popodnevni spavanac bez deserta i da nakon toga budu nagrđeni od svojih roditelja kao klinci drugog reda.

Klara se pred odgajateljicom držala kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od nje i očekivalo njezina prijateljica, koja je između ostalih i prosula mlijeko za koje su Luka, Ante i Hrvoje nedužni optuženi. Ostat ću na ovome. Ima još, ali malo je neprimjereno da predsjednik govori tko još uvijek piški u gaće. Ali nema ni potrebe, jer svi znaju da je to Klara.

Poštovani vlasnici vrtića, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i odgoj djece to zna.. Učinite nešto, molim vas.

Roditelji djevojčice nisu željeli komentirati najnoviji napad predsjednika, samo su rekli kako će razgovarati s malom Klarom i objasniti joj kako je predsjednik izabran plebiscitarnom većinom, te da njegov mandat leži na suverenoj volji većine hrvatskog naroda. Također će ju upozoriti da se u budućnosti suzdrži od takvih reakcija.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…