doktor 2

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je na press konferenciji prilično burno reagirao na novinarsko pitanje o tome kako su se pojavile informacije da neki liječnici namjerno skrivaju opremu.

-Ljuti me ponašanje zlonamjernih pojedinaca. Dobio sam informaciju da pojedini liječnici namjerno sklanjaju opreme s polica da bi lažno prikazali stanje. Mi znamo da u svakom ratu postoji peta kolona. Tako želim jasno poručiti svima da radimo maksimalno da dobijemo zaštitnu opremu – izjavio je ministar Beroš.

Nakon ove prozivke javio se i prozvani liječnik koji je sklanjao opremu s polica i lažirao stanja. Liječnik, koji je želio ostati anoniman zbog straha od kolone ljudi koja bi s vilama i bakljama mogla krenuti prema njemu ukoliko se dozna njegov identitet, svoje je postupanje pokušao obrazložiti Hipokretenovom zakletvom koju je položio kada je završio fakultet.

-Nije lako bilo donjeti tu odluku, ali mene veže Hipokretenova zakletva u kojoj sam prisegnuo njemu, Hipokretenu, bogu kretenizma i debilizma, da ću svoj život posvetiti, da u trenucima najveće životne ugroze, od sebe i svoje profesije napravim najveće kretene – izjavio je anonimni liječnik.

Nakon ove objave novinari su odlučili da više neće istraživati ovaj slučaj niti postavljati pitanja o njemu, jer je očito kako mu je ta zakletva već dovoljna kazna u životu.

Čitav tekst Hipokretenove zakletve možete pročitati ovdje.

Možda ste propustili

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…