Zoran Milanovic
FOTO: N1

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je jučer na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Iloka u prigodi obilježavanja Dana Iloka, a tom se prilikom obratio i novinarima i prokomentirao Plenkovićeve kritike koje mu je uputio prije nekoliko dana.

– Premijer je, kazavši da sam šmrkavac, aludirao na moju dob jer 1991. godine nisam bio na prvoj crti. Ja sam tada bio student, imao sam 24 godine, jednostavno si nisam mogao priuštiti taj luksuz. Zapravo ne mogu si priuštiti ni sada. Ja za to nemam novca – poručio je Milanović.

Predsjednika je posebno zasmetalo to što ima osjećaj da mu Plenković spočitava baš njegovo slabo imovinsko stanje, te da mu to svaki dan trlja u nos.

-To su fore iz septičke jame interneta. Ja imam financijskih problema, imam 54 godine i još nisam bio na prvoj crti, ali spominjati takvo što može samo jedan low-life – dodao je Predsjednik.

Predsjednik je lopticu ponovno prebacio premijeru, doduše ovaj put u nešto opuštenijem tonu jer nije spominjao kilograme njegove majke, a sada čitava nacija s nestrpljenjem očekuje odgovor s druge strane.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…