zeljka m cenz

Hrvatska desnica već nas neko vrijeme pokušava naučiti da postoji nešto što se zove “rodna ideologija”, a zbog čega bi se djecu odvozilo u logore i prisilno ih se hranilo sojom dok ne promjene spol i odreknu se Isusa. Tvrde i da “rodna ideologija uči kako čovjek može biti što god poželi, bilo to muškarac, žena ili štafeta.

Nakon dugotrajnog istraživanja, znanstvenici ne znaju o čemu to ovi pričaju jer nisu uspjeli pronaći dokaze “rodne ideologije”. Kako bi dokazala da govori istinu, Željka Markić skinula je sve sa sebe i pokazala svoju rodnu ideologiju.

U nastavku možete pogledati šokantnu fotografiju na kojoj je skinula baš sve, uključujući i svoju ljudsku formu, te otkrila da je zapravo rođena kao Predator. Željka tvrdi da joj je upravo “rodna ideologija” omogućila da se uklopi u ljudsko društvo jer se jednostavno predstavljala kao čovjek i svi su to slijepo prihvaćali.

Željka kaže da ne želi da naša djeca nasjednu na takve trikove jer što ako im se jednog dana neka štafeta predstavi kao čovjek? U trenutku kada se rukuju, dijete će se zapravo rukovati sa štafetom, što bi moglo uskrsnuti Josipa Broza Tita i vratiti nas u mračno vrijeme “jugo ideologije”.

the predator 51