solitaire

Ekipa Zagrebačkog holdinga slavodobitno se vratila sa Svjetskog prvenstva u pasijansu koje se ovoga tjedna održalo u Zimbabveu.

Unatoč jakoj konkurenciji, peteročlani tim zagrebačke megatvrtke koja iz godine u godinu niže sve veće poslovne uspjehe, osvojio je zlatnu medalju u igranju poznate igre. Igra je u izboru Svjetskog sindikata uhljeba već četvrtu godinu zaredom proglašena najboljom igrom za borbu protiv dosade na poslu.

Osvojenu novčanu nagradu pobjednički će tim utrošiti na stjecanje lažnih diploma i doktorata, a s boljim pozicijama imat će i više slobodnog vremena za vježbanje pasijansa.

Gradonačelnik Milan Bandić čestitao je osvajačima zlatnog odličja i svakoga nagradio s trideset slobodnih dana. Bandić je otkrio i kako sa suradnicima radi na velikom projektu pod nazivom “Uhljebijada”, međunarodnim sportskim igrama zaposlenika u državnim službama.

Na Uhljebijadi će se igrači natjecati u disciplinama kao što su trčanje na pauzu, bacanje spisa u dalj, veslanje građana, sinkronizirano drijemanje itd.

Možda ste propustili

Alfa Romeo predstavila motor koji umjesto ulja koristi kremu za ruke kako se vozači više ne bi prljali na svakom koraku

Prljave ruke i minus na tekućem računu oduvijek su bili zaštitni znak…

BREAKING NEWS: Trump nominiran za Nobelovu nagradu za mir

Ponekad se u svijetu pojavi vijest koja zaslužuje da je NewsBar prenese u originalnom i neizmjenjenom obliku. Ovo je jedna od tih vijesti.

Slovenija želi Hrvatskoj zabraniti korištenje riječi zaljev, slovenskog naziva za more

Slovenska diplomacija uputila je prosvjednu notu Europskom parlamentu jer želi da se…

Nakon što su čuli da Hrvatska predsjedava EU, migranti krenuli natrag u Siriju

Sirijski migranti su se do te mjere prestrašili činjenice da Europskom unijom predsjedava Hrvatska, da su shvatili kako Sirija možda i nije tako loša.

Sjeverna Koreja snima obradu filma ‘Kako je počeo termonuklearni rat na mom otoku’

Kim Jong Un osobno će režirati obradu hrvatskog filma s naslovom prilagođenim…

Šok u Crnoj Gori: Od koronavirusa umrla stara Đekna

Sinoć je na intenzivnom odjelu Klinike za infektivne bolesti u Podgorici preminula…