anus telefon

0 Nakon što je Svjetska zdravstvena komora priznala kako je koronavirus nastao kao posljedica zračenja 5G mreže kojoj su bili izloženi šišmiši u Kini prilikom Huaweijevog testiranja nove aplikacije za organsku hranu – čitav svijet je zastao na trenutak, a David Icke se samo slatko nasmijao.

Opće je poznata činjenica kako je pandemija koronavirusa bila planirana kako bi se ljude prestrašilo do te mjere da svi pohrle po cjepivo kada ono jednom bude dostupno. No, plan velikih korporacija je da u cjepivo ubrizgaju i aluminij, koji je poznat kao stanični pojačivač visokofrekventnih elektromagnetskih valova. Aluminij osim toga uništava antivirusni sustav kod čovjeka, a prilikom izlaganja 5G zračenju dovodi do povećanja plavih stanica smrti u deoksiribonukleinskom kodu čovjeka. Te stanice su još uvijek slabo istražene i poznatije su pod stručnim nazivom blue screen of death.

Nakon pojave ovih stanica jedini način za spas čovjeka jest gašenje i ponovno pokretanje čitavog organizma. Nitko točno ne zna kako nastaju blue screen of death stanice, no sigurno je da su one prvi znak kronično narušenog zdravlja.

Što vam je činiti?

Ako ste cijepljeni u Hrvatskoj, u vašem se krvotoku već nalazi dovoljna količina aluminija, stoga je samo pitanje trenutka kada će se pojavom 5G zračenja u vašem organizmu pojaviti plave stanice smrti, stoga postoji samo jedan provjeren način da spriječite zračenje.

Budući da je otprije poznato da jedino visoke frekvencije 4G mreže mogu neutralizirati 5G štetno zračenje, potrebno je instalirati 4G prijemnik što bliže vašem centralnom korteksu – a to možete postići najlakše da si svoj smartphone umetnete u analni otvor. U tom slučaju, zdravo zračenje iz vašeg 4G telefona će neutralizirati štetno zračenje 5G mreže i spriječit će pojavu plavih stanica u vašoj DNK.

No, kako bi omogućili penetraciju 4G zračenja u organizam, potrebno je da vaš telefon umotate u aluminijsku foliju. Pri tome je nužno da ne koristite lubrikant prilikom procesa instalacije, jer lubrikanti sadrže masti koje blokiraju 4G frekvencije. Svoj telefon nemojte gurnuti preduboko, jer je nužno da vam utor za punjač bude na dohvatu prstiju, jer u slučaju da vam se telefon ugasi postupak paljenja bi mogao biti izuzetno izazovan.

Naša VLADA, kojom upravljaju masonske lože i velike korporacije NE ŽELI da ovo vidite, jer su studije pokazale da ako više od 10% građana Hrvatske stavi svoj 4G uređaj u anus vjerojatno će doći ČIŠĆENJA KOLEKTIVNE SVIJESTI I VELIKE PROPASTI PROJEKTA 5G MREŽA.

Zato je NUŽNO da ovaj članak PODIJELITE NA SVOME ZIDU i pošaljete svim svojim prijateljima koji su svjesni štetnosti 5G zračenja, te ih pozovete da si odmah nakon čitanja ovog članka svoj mobilni telefon STAVE na jedino mjesto gdje može pomoći njima, ali i svima nama.

Možda ste propustili

Japanci dizajnirali realističnu lutku za seks koja ima glavobolje, dvoje djece i stambeni kredit

Japanci dizajnirali realističnu lutku za seks koja ima glavobolje, dvoje djece, brak…

Vatikan priznao mogućnost da je tijekom inkvizicije spaljena i pokoja žena koja nije bila vještica

Sve sumnje da su postupci koje je inkvizicija od 13. do 18.…

ZNANSTVENICI ZBUNJENI: Umjesto imuniteta krda, u Hrvatskoj se pojavio mentalitet stada

Dok svjetska znanstvena zajednica lomi koplja oko postizanja konsenzusa o učinkovitosti imuniteta…

Karika koja nedostaje: U Krapini pronađena nova vrsta humanoidnih kralježnjaka “vinozemci”

U Krapini je otkrivena potpuno nova nova vrsta koju su znanstvenici nazvali…

NASA odlučila poslati u svemir sve one koji vjeruju da je zemlja ravna ploča

Pokret onih koji vjeruju da zemlja nije sfera, nego ravna ploča, tzv.…

Arheolozi u Slavoniji otkrili kosti divovske svinje koja potječe još iz čvarkolitika

Arheolozi su u Slavoniji pronašli kosti divovske svinje koja potječe još iz…