huljic

Iako pop kulturom već desetljećima kruže priče o ambicioznim mladim umjetnicima koji potpisuju ugovore s vragom kako bi se dokopali novca i slave, ovo je prvi put da se i sam vrag odlučio napraviti korak više za moć i slavu.

Sotona je shvatio da se pravila tržišta mijenjaju te da je njegov brand, kao i sama rock scena, već sedam kvartala za redom u padu.

 Mjesto im je oteo don Tonči Huljić koji ima nepogrešiv nos za prepoznavanje, ali i definiranje novih glazbenih trendova. Pošto vrag želi ostati poznat i slavan, njegovi financijski savjetnici su mu preporučili da potpiše ugovor s Huljićem koji se obvezuje održavati ga na naslovnicama portala i časopisa. Vrag nam nije želio iznijeti detalje svog ugovora, ali neslužbeno doznajemo kako će već od ponedjeljka početi s pokazivanjem haltera i gaćica po domaćim časopisima.

Ovaj multimilijunski ugovor je također bitan svim katolicima jer od sutra slušanje Huljićeve glazbe i službeno postaje smrtni grijeh.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘