šah radio

Četveročlana ekipa udruženja Radio Taxi Zagreb uvjerljivo je slavila na Svjetskom ekipnom prvenstvu u šahu koje je održano prošloga tjedna u Kosovskoj Mitrovici, gradu dragulju Balkana. Ponosan tim zagrebačkih taksista razbio je ruske šahovske velemajstore koji su desetljećima vladali svjetskom šahovskom scenom.

Boravak zagrebačkih taksista-šahista nije počeo najugodnije jer kad su sletjeli prošlog ponedjeljka zrakoplovom Air Prishtine na Kosovo, taksist koji ih je prevozio od zračne luke do hotela nije uključio taksimetar na početku vožnje, zbog čega su se naši taksisti žestoko pobunili. Zagrebački pobjednici glatko su prošli sve etape natjecanja.

U finalu su svladali rusku ekipu, koja se noć prije navodno “ubila” od bureka, pa se zbog probavnih smetnji nije mogla u potpunosti usredotočiti na šahovske dvoboje.

Taksisti-šahisti ipak smatraju da su pobjedu nad Rusima odnijeli zbog višegodišnjih napornih treninga i ljubavi prema šahu, kojeg igraju svakog radnog dana kad god uhvate priliku, spuštenih haubi i džepova punih novaca građana.

Možda ste propustili

ISTRAŽIVANJE SEKSUALNOSTI U HRVATA: Najpopularniji pornići su MILF, krempite i neki za koje prvi put čujemo

Nedavno smo u redakciju dobili pismo čitatelja koje prenosimo u cijelosti, a…

8. MART: Kako kupiti poklon ženi koju volite a da vam supruga za to ne sazna

Istraživanje je pokazalo da svaki treći brak završi kada supruga dozna da ženi koju volite kupujete bolje poklone nego njoj. Zato detaljno čitajte ove instrukcije, jer jedan pogrešan korak i vaša supruga bi za Dan žena mogla dobiti alimentaciju.

Poskok ugrizao Zagorca pa uginuo od trovanja alkoholom

Velika tragedija zadesila je Donje Vinjane u Imotskoj krajini. Dvogodišnji poskok smrtno…

Rode sve češće ne žele dostavljati djecu na kat pa ostavljaju obavijesti o neuspjeloj dostavi u sadnučiću

Izgleda da je konačno pronađen razlog zabrinjavajućeg demografskog trenda koji već godinama…

Juda odbio poljubiti Isusa jer se držao preporuka Stožera za civilnu zaštitu

“Koga ja poljubim, taj je, njega držite!” – rekao je Juda kada je sklapao dogovor sa farizejima u siječnju. No, kada su pregovarani uvjeti, još nije bilo koronavirusa.

Bračaninu petarda eksplodirala u ruci jer mu je bilo žao da ju baci

Nesretnik s Brača završio je na hitnoj s lakšim opekotinama šake jer…