5861249610 86bbabe6c8 o

Predsjednik udruge Muenchen ’91., koji je trenutačno na kraćem boravku u Remetincu, ovlastio je svog zamjenika da pokrene ovu akciju kako bi skrenuo pozornost javnosti s ovog problema na nešto drugo. Poručuju kako im je dosta da ih se smatra neradnicima i ljenčinama te ističu kako čak 75 posto njihovih članova, iako su u invalidskoj mirovini, i dalje radi na gradilištima diljem Njemačke.

Naši su ljudi svi odreda časni, pošteni i prije svega vrijedni. Naš najmlađi član, 22-godišnji Ivo Mrkić, stopostotni je invalid Domovinskog rata, a svaki dan radi 10 sati i podiže vreće cementa od 50 kg. On ne traži nikakve zahvale nego samo malo poštovanja i da onaj pokvareni USKOK prestane ispitivati kojekakve privatne stvari. Dok su se neki skrivali tamo po bunkerima i barakama, mi smo bili ti koji smo zapeli i stvarali bolju budućnost za sebe i svoje, a sad bi nam netko rekao da to nije patriotizam – rekao je Mato Pavić, zamjenik predsjednika udruge Muenchen ’91.

Također im smeta što ih prozivaju da žive na teret državnog proračuna i da ništa ne pridonose. Stoga Pavić ističe kako je on osobno pomogao zdravstvenom sustavu s tri janjeta, dva pršuta i 1000 maraka, i to sve samo kako bi dobio poštenu dijagnozu. Na kraju su zaključili kako bi najradije napustili Hrvatsku zauvijek, ali zbog mirovine moraju svaka tri mjeseca dolaziti na kontrolne preglede.

Možda ste propustili

Otkriće koje je uzdrmalo Njemačku: Inspektor Rex bio je doušnik UDBA-e

UDBA je Rexu pristupila kasnih 80-ih, dok je kao nezaposleni glumac lutao ulicama Beča, te mu ponudila da za 20 kg vrhunskih psećih kuglica i kilogram poslastica mjesečno radi za njih, na što je Rex pristao.

Grupa izbjeglih ustaša osnovala Kukaste Križevce usred brazilske prašume

Znanstvena ekspedicija je u zapadnim predjelima Amazone pronašla tajno naselje ustaške emigracije…

Alfa Romeo predstavila motor koji umjesto ulja koristi kremu za ruke kako se vozači više ne bi prljali na svakom koraku

Prljave ruke i minus na tekućem računu oduvijek su bili zaštitni znak…

Američki stručnjaci sumnjaju Latvija i Litva ipak nisu ista država

Vodeći američki stručnjaci za geografiju došli su do otkrića koje je zapanjilo…

ŠOKANTNO: Policajac u SAD-u zaustavio Afroamerikanca koji nakon toga nije umro misterioznom smrću

James Trenton, Afroamerikanac iz savezne države Alabame, vraćao se s posla kad…

Rusi ucjenjivali Trumpa gnjusnim snimkama njegovih govora i javnih nastupa

Američke obavještajne agencije otkrile su da Rusi već godinama ucjenjuju Trumpa gnjusnim…