Vinnie Favorito Westgate 2016

San svake osobe koja se bavi komedijom jest da joj fore sjedaju kao naručene te da ljudi s nastupa odu držeći se za trbuh, a ne za glavu. No, jedan komičar dobio je mnogo više no što je tražio.

Na subotnjem nastupu u jednom od poznatih zagrebačkih kafića, mlađi stand up komičar V.F. (58) imao je večer za pamćenje!

Loše je počeo, na početku je samo ekipa na šanku shvatila gdje se nalazi Trg žrtava flašizma. Nakon nekoliko neuspješnih fora o tome kako tekstilci napreduju u poslu štep by štep, na što su odreagirale samo tri dame u zadnjim redovima, uspjeh je ipak postigao nasmijavši većinu prisutnih  s forom kako je na pregledu kod okuliste dobio samo okvirnu cijenu.

Ipak, vrhunac večeri je uslijedio nakon ove fore:

Što kažete frajerima koji priznaju da pate od inkontinencije?

– Kapa dolje!

To je rezultirao salvama smijeha i neplaniranim ispuštanjem urina kod svakog četvrtog muškaraca u publici starijeg od 40 godina. Rješenje je brzo pronađeno u TENA Men Level 3, koji nude sigurnu i diskretnu zaštitu sa srednjim kapacitetom upijanja za sigurnost kod istjecanja i većih izljeva. Sigurna upijajuća zona učinkovito zadržava vlagu, ali i publiku na svojim mjestima, s obzirom na to da su njihovim korištenjem muškarci smanjili broj odlazaka na WC.

Ne zaboravite, za razliku od stand up komičara koji vam prodaju fore, TENA Men daje besplatne uzorke svima koji imaju problema s inkontinencijom.