Screenshot 2019 02 19 at 08.30.18

Nakon sotonskih stihova koji su ubačeni u poznate rock albume, kako bi korumpirali našu djecu, pojavila se nova prijetnja našoj mladeži. Riječ je o subliminalnim porukama našeg najvećeg umjetnika, Jacquesa Houdeka.

U Glasu koncila slušali su pjesme domaćih izvođača unazad ne bi li prepoznali sotonističke poruke te su slučajno otkrili skrivenu poruku u pjesmi “HDZ zna”.

Jacques nabraja cijeli svoj jelovnik od aperitiva i kanapea, preko slijeda od sedam jela, do nekoliko različitih slastica na kraju. Na kraju pokušava nagovoriti prejedenu djecu da pojedu pepermint. Iz Koncila kažu da se radi o namjernom promoviranju pretilosti, dijabetesa, začepljenja arterija i brojnih drugih zala. No najopasniji su skriveni recepti za pohane čvarke, kokice s čokoladom i sladoled od ulja.

Sam Jacques tvrdi kako cijeli skandal nije istinit, te se radi o prizemnim podmetanjima zbog njegove slave i poveće konture, iako smatra da je sladoled od ulja jako dobar izbor za hladne zimske noći.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘