bb

Stanarke Big Brother kuće Lucija i Anči morale su se ljubiti pred kamerama u sklopu dnevnog zadatka podizanja gledanosti, što je Bog oštro osudio. Bog u konzervativnim krugovima slovi kako veliki protivnik homoseksualnosti pa konzervativci smatraju da se ona treba prakticirati u intimi svojeg doma ili s ministrantima. U svakom slučaju, podalje od malih ekrana ili javnih prostora.

Zbog toga niti ne čudi opće veselje koje je uslijedilo među konzervativcima kada je Bog kaznio homoseksualistice Luciju i Anči za njihov veliki grijeh na malim ekranima. Desničarska stranica BigBog posvećena je svakodnevnom vjerskom pokrivanjem emisije Big Brother te im ne promiče niti jedan detalj. Na stranici pokrivaju čak i događaje koje nisu zabilježile kamere jer imaju cijeli stručni tim koji se bavi spekulacijama, koje iznose kao činjenice.

Jedna od tih spekulacija jest da su Lucija i Anči nakon konzumiranja poljubaca pred kamerama otišle vršiti intimu pod plahte gdje su oskvrnule sve božje zakone i prevrtale se u klupku zabranjene ljubavi. Na stranici su detaljno opisane i ilustrirane sve radnje koje su djevojke navodno vršile, a ilustracije su toliko vulgarne da smo morali cenzurirati čak i zamagljene slike.

cenzura

Nakon sočnog opisa u 11 kartica teksta, uslijedio je i odlomak koji se odnosi na božju kaznu djevojkama. Naime, djevojke su zbog homoseksualnog odnosa navodno dobile gonoreju i zatrudnjele te ih se odrekla obitelj. Tako teške posljedice za homoseksualno vršenje nisu zabilježene još otkako je svećenik premješten u drugu župu zbog sličnog ponašanja. Zbog toga konzervativni gledatelji apeliraju da se djevojke najoštrije kazni i premjesti u tajnu kuću.