zastupnik

Prema nedavno provedenom istraživanju najstresniji posao u Hrvatskoj je onaj saborskog zastupnika i to zbog velike plaće. Hrvatski zavod za zapošljavanje je u suradnji s nekoliko portala za pronalazak posla proveo veliko istraživanje o količinama stresa koji ljudi proživljavaju na poslu. Zanimanje saborskog zastupnika isplivalo je na vrh.

Naime, prema svim relevantnim pokazateljima razine stresa, naši sabornici dožive ga najviše jer su strahovito opterećeni s tim koliko puno zarađuju, a koliko malo rade.

Zastupnici dobar dio dana provode u strahovitom grču, sjedeći u onim crvenim stolicama, želeći da budu produktivniji, da nešto naprave, možda da nešto i kažu, izbore se za nekoga i zasluže tu plaću. No zbog sveg tog stresa najčešće ne uspiju ništa napraviti i ostanu u tom začaranom krugu preplaćenosti i impotentnosti, zbog čega onda najradije i ne dolaze u Sabor.

Ovo istraživanje pokazalo je kako je zapravo teško saborskim zastupnicima i kolikom stresu su izvrgnuti zbog nezasluženo velikih plaća. Slabo plaćen radnik nema takav osjećaj dobivanja nezasluženog novca, pa bez stresa može nastaviti raditi svoj neadekvatno plaćen posao.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…