r2d2 blur

Što alkohol i loše ulje za podmazivanje mogu učiniti čovjeku najbolje pokazuje slučaj još jedne propale hollywoodske zvijezde, koja je nekoć bila miljenik svih ljubitelja SF-a. R2D2, glumac koji se proslavio ulogom šutljivog robota u kultnom serijalu Star Wars, prošlog je tjedna snimljen u Hustonu kako urinira nasred ulice pred stotinama šokranih prolazinika, među kojima je bilo i djece.

r2d2

R2D2 je samo od snimanja Star Warsa zaradio preko 80 milijuna dolara, no to mu nije bilo dovoljno da pokrije svoje kockarske dugove, pa sada radi pod lažnim identitetom R3D3 u lokalnom McDonaldsu i skriva se od kamatara.

R2D2 se posljednji put u javnosti pojavio 2018. na ročištu za utvrđivanje očinstva. Sud je prihvatio zahtjev tužitelja te je R2D2 prisiljen plaćati alimentaciju novom modelu usisavača samo zato što je podsjećao na njega. R2D2 nikada nije osporavao seksualnu vezu s njegovom majkom, ali je tvrdio kako on ne može biti otac jer je zbog velike vlage na snimanju pete epizode Star Warsa dobio hrđu na testisima, zbog čega je postao infertilan.

r2d2 usisavač