jetrica8

Kako svi pričaju protiv cajki, odlučili smo ne vjerovati većini već smo sami provjerili štetno djelovanje cajki. Na kraju krajeva, može li se vjerovati narodu koji stalno iznova glasa za HDZ, na referendumima uvijek iznova pokušava dokinuti prava manjina, a zadnje vrijeme se obrušio i na cjepiva?

Zbog navedenih razloga uzeli smo stvar u svoje ruke i testirali je li narod u pravu kada tvrdi da cajke uništavaju sve pred sobom. To smo odlučili testirati na dobrom, starom testu s jetricama. U školi su nas učili da se štetnost bilo koje tvari može testirati na jetricama pa je glasoviti primjer jetrica koje se raspadnu ako provedu noć u čaši Cole.

Zbot toga smo ostavili jetrica u posudi s cajkama, a rezultati koje smo dobili posve su nas izbezumili. Znanstveni postupak i rezultate prenosimo u nastavku:

Početak eksperimenta: Stavili smo domaća, hrvatska jetrica u metalnu posudu.

jetrica2

 

Nakon 2 sata: Vratili smo se s prosvjeda protiv cjepiva i nismo mogli vjerovati svojim očima – hrvatstvo jetrica počelo je blijediti!

jetrica3

 

Nakon 4 sata: Otišli smo potpisati peticiju protiv manjina, a na povratku nas je dočekao  prizor jetrica lišenih gotovo cijelog svojeg hrvatstva.

jetrica4

 

Nakon 6 sati: Dok smo se na Facebooku pokušavali opravdati pedofiliju svećenika, jetrica su doživjela drastičnu transformaciju, ali odlučili smo još malo pričekati prije donošenja zaključaka.

jetrica5

 

Nakon 8 sati: Naše sumnje su se pokazale opravdanima – nakon nepunih 8 sati izloženosti cajkama, lijepa, zdrava, hrvatska jetrica pretvorila su se u džigericu!

jetrica6

 

Nakon 10 sati: U posudi smo imali punokrvnu srpsku džigericu pa možemo nedvosmisleno zaključiti da cajke negativno djeluju na ljude, naročito Hrvate. Ako ne želite da vaš sin postane bre, a kći keva, svakako ih držite podalje od cajki!

jetrica7

Možda ste propustili

U zagrebačkom restoranu došlo je do incidenta, nakon što je konobar zabunom feministkinji umjesto graha, donio grah s kobasicom

Nakon što joj je konobar zabunom umjesto normalnog grah variva, donio onaj…

Na tržište izlaze “gaće dopupnjače” kako serviseri dok čuče ne bi ljude plašili svojim rascjepom na stražnjici

Na tržište izlaze “gaće dopupnjače” kako serviseri i majstori dok čuče ne…

Zagrebačka Mamutica tražit će status grada

Stanovnici zagrebačke mamutice od ministarstva uprave traže da im priznaju status grada.…

VELIKO OTKRIĆE ARHEOLOGA: Mojsije razbio ploče s Deset zapovijedi jer su bile pisane ćirilicom

Na vjeronauku su nas učili da je Mojsije nakon silaska sa Sinaja…

Za prvi dan škole više od trećine roditelja zbog nepismenosti zadržano na dodatnoj nastavi iz hrvatskog jezika

Na prvi dan škole više od trećine roditelja zbog nepismenosti zadržano na…

DONJI LAPAC: Ubio susjedovu svinju jer je danonoćno roktala Thompsona

Jučer u Donjem Lapcu dogodio se nesvakidašnji incident u kojem je Stevo…