parni valjak

I dok najnovije studije potvrđuju kako je parenje električnih cigareta 97% manje štetno od pušenja onih klasičnih, u Hrvatskoj je donesen zakon o izjednačavanju pušenja i parenja. Tim zakonom popularni bend Parni valjak neće više smjeti svirati u prostorijama za nepušače.

Tako novim zakonom, u prostorijama rezerviranim za nepušače neće se smjeti puštati, pjevati niti će Parni valjak moći nastupati, jer zakon je jasan kako je para istovjetna dimu.

Isti zakon odnosi se i na njihove obrade ili plagijate njihovih pjesama. Osim ovih restrikcija i zabrana, na albumima Parnog valjka bit će postavljene grafike s upozorenjem o štetnosti duhanskih proizvoda, popraćene potresnim fotografijama oboljelih od teških bolesti nastalih kao posljedice konzumiranja duhana.

I dok je ovaj novi zakon unio nemir u ljubitelje električne cigarete i Parnog valjka, fanovi Zabranjenog pušenja tvrde kako takvu segregaciju trpe već godinama.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘