grbin bernrdic
foto: sdp.hr

Peđa Grbin izabran je u subotu za novog predsjednika SDP-a, a s preuzimanjem dužnosti započeo je u ponedjeljak. Nakon što je prvi dan došao na posao, odmah ga je dočekalo iznenađenje. SDP-ov vozni park ostao je na jednom kombiju koji je ostao parkiran u dvorištu, dok je lizing za dvije limuzine koje je SDP do tada koristio otkazanu ponedjeljak prije njegova dolaska.

Grbin je ovu situaciju uspio zaobići tako što je ključeve svog osobnog automobila dao SDP-ovom vozaču, ali prilikom ulaska u središnjicu stranke na Iblerovom trgu dočekalo ga je novo iznenađenje. Vrata na svim prostorijama su bila zamijenjena i spuštena na 190 centimetara, zbog čega je Grbin, koji je inače visok 210 centimetara, u nekoliko navrata udario glavom u štok.

Bivšeg glavnog tajnika Nikšu Vukasa pitali smo što se dogodilo i zašto su sva vrata promijenjena. Najprije nam je kazao da ne zna ništa o tome. Potom je dodao da on kao bivši glavni tajnik stranke ne želi novome vodstvu ništa nametati.

– Svatko si može postaviti visinu vrata kakvu želi. Ja sam ova spustio s moralne strane, jer zašto bih ja određivao koliko će biti visoka vrata? Ne pada mi na pamet činiti tako nešto – rekao je Vukas.

Grbin je navodno bijesan na Marasa i Bauka zašto ga nisu upozorili na ovu podvalu, ali oni su se izvlačili kako iz njihove perspektive nisu uočili nikakvu razliku jer su imali dovoljno prostora za prolazak. Novog predsjednika ovakve stvari ne iznenađuju jer je već navikao na podvale bivšeg vodstva stranke, za koje je ustvrdio kako jednostavno nisu bili na visini zadatka.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…