Ovih dana došlo je do pravog kolapsa u ordinacijama obiteljske medicine zbog velikih gužvi uzrokovanih epidemijom navijačke groznice. Hrvatima su počele izbijati šahovnice na različitim dijelovima tijela, a do epidemije je došlo jer ih se većina nije cijepila protiv populizma i narodnog ponosa.

Unatoč tome što žive u prćiji bez konkretnog plana za gospodarski, obrazovni i demografski razvoj, a svakog dana su okruženi korupcijom i nesposobnošću, svejedno počinju doživljavati konvulzije i navijačke napade čim vide kockice na terenu.

Liječnici i epidemiolozi upozoravaju da Hrvatskoj nedostaje edukacije i cjepiva protiv navijačke groznice, koja izbija svakih nekoliko godina za vrijeme velikih natjecanja. Nakon što hrvatska reprezentacija na kraju izgubi ili pobijedi, osjećaj ushita i narodnog ponosa kod oboljelih prelazi u duboki osjećaj ispraznosti.

Stručnjaci tvrde da je jedini lijek za ovu epidemiju redovito cijepljenje i stvaranje kolektivnog imuniteta, no do tada od navijačke groznice mogu oboljeti svi koji su izloženi. Liječnici upozoravaju da najveću opasnost kod navijačke groznice predstavlja gubitak veze sa stvarnošću koji se može očitovati u velikoj potrošnji novca i rastu povjerenja u vladajuće strukture.

Kako bi smanjili negativne posljedice navijačke groznice kod zaraženih, liječnici savjetuju praćenje i drugih vijesti, a ne samo sporta, jer je to jedini način da zadrže groznicu pod kontrolom i ostanu u dodiru sa stvarnim svijetom.

Možda ste propustili

Sarmoled na štapiću apsolutni je hit ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu

Iako ovogodišnji Advent vrvi novom ponudom hrane, Sarmenko, smrznuta sarma na štapiću…

ZET uvodi povoljnu mjesečnu kartu od 20 kuna za one koji uopće ne koriste njihov prijevoz

ZET uvodi povoljnu mjesečnu kartu od samo 20 kuna za one koji…

U kompjuterskoj igri “World of tanks” je i prvi hrvatski tenk – Uhljeb 91

U mega popularnoj kompjuterskoj igri World of tanks hrvatska napokon ima svoj…

Nakon UN dijete stiže i NATO dijeta – kada pojedete nešto zabranjeno, gađaju vas iz bespilotnih letjelica

Nakon popularne UN dijete, novi trend među onima koji paze na liniju…

Bosanci u Zagrebu traže da se bureku od sira promijeni ime u pita ili sirnica

Građani Zagreba koji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine traže da se…

Istraživanje je pokazalo kako razvedenim muškarcima nije jasno zašto ih s bivšom suprugom napuste i vilenjaci koji spremaju stvari po kući

Istraživanje je pokazalo kako razvedenim muškarcima nije jasno zašto ih s bivšom…