masked singer
foto: RTL Televizija

U polufinalnoj emisiji RTL-ova showa Masked Singer pala je prva maska. Ispod nje se potpuno neočekivano i na veliko iznenađenje krila jedna bivša hrvatska premijerka čiji identitet nećemo otkriti do sljedeće rečenice, kako bi sačuvali bar trunku dostojanstva ako je preostala ovakvog naslova.

Publika i gledatelji su ostali u šoku jer se prošlog tjedna pojavila glasina kako se ispod maske Kraljice krije netko od bivših hrvatskih premijera, no svi su bili uvjereni kako je riječ o Tihomiru Oreškoviću ili Joži Manoliću. Ali nitko nije pretpostavljao kako je u pitanju administratorica twitter korisničkog računa Jadranka Kosor.

Jadranka Kosor
FOTO: RTL HRVATSKA

Kao što je u tragovima i sama otkrila, bio je ovo izlazak iz zone komfora za bivšu političarku jer do sada nije nastupala s maskom na licu pred kamerama. Eventualno s đonom na obrazu kao i svi političari, ali s maskom na licu još ne.

Kada ju je voditeljica Nikolina Pišek pitala kako je uspjela ujutro biti na špici, a poslijepodne se pojaviti u Vladi i biti premijerka, Kosor je kratko i jasno odgovorila:

-Zato što sam kraljica. A i vozim se Uberom. A i špica je dosta blizu Markovog trga. – oduševila je odgovorom.

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Izvela je narodnu pjesmu ‘Mamica su štrukle pekli‘, a zatim ‘Teške boje‘ od Bareta i Majki, pa ‘Mamu ŠČ‘ Leta 3, a u prošloj emisiji veliki hit ‘Iznad Tešnja‘ Halida Bešlića. U polufinalu se odlučila za Manu Chaoa – Clandestino.

Gledatelji su nakon otkrića identiteta Jadranke Kosor ostali pomalo razočarani jer se pojavila glasina kako je Kosor planirala u finalu izvesti hit “Zitti E Buoni” od Måneskina, no produkcija ju je odlučila ukloniti iz natjecanja zbog straha od mogućih tužbi koja bi uslijedile nakon ove izvedbe.

Možda ste propustili

ČUDO U SRBIJI! Ovaj dječak naučio je paliti hrvatske zastave prije nego što je naučio izgovarati slovo R

Iz Beograda nam stiže topla ljudska priča o trogodišnjem dječaku koji je…

Novi slučaj trovanja u Rijeci: Muškaracu (43) nakon čaše mineralne dijagnosticiran prijelom podlaktice

Večeras je u KBC-u Rijeka zaprimljen novi slučaj teškog trovanja mineralnom vodom.…

Konzervativci traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s istim znamenkama jer asociraju na istospolne zajednice

Konzervativne udruge traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Hrvatski domoljubi napuštaju YUtube i sele svoje video uratke na Utube

Udruga hrvatskih domoljuba “Slobodni dimnjačari” sastavljena od domoljubnih pjevača, vlogera i ostalih…

BREAKING NEWS: Putin potvrdio, invazija na Ukrajinu kreće 29. veljače

Svjetski mediji već danima bruje o potencijalnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu. Preko…