masked singer
foto: RTL Televizija

U polufinalnoj emisiji RTL-ova showa Masked Singer pala je prva maska. Ispod nje se potpuno neočekivano i na veliko iznenađenje krila jedna bivša hrvatska premijerka čiji identitet nećemo otkriti do sljedeće rečenice, kako bi sačuvali bar trunku dostojanstva ako je preostala ovakvog naslova.

Publika i gledatelji su ostali u šoku jer se prošlog tjedna pojavila glasina kako se ispod maske Kraljice krije netko od bivših hrvatskih premijera, no svi su bili uvjereni kako je riječ o Tihomiru Oreškoviću ili Joži Manoliću. Ali nitko nije pretpostavljao kako je u pitanju administratorica twitter korisničkog računa Jadranka Kosor.

Jadranka Kosor
FOTO: RTL HRVATSKA

Kao što je u tragovima i sama otkrila, bio je ovo izlazak iz zone komfora za bivšu političarku jer do sada nije nastupala s maskom na licu pred kamerama. Eventualno s đonom na obrazu kao i svi političari, ali s maskom na licu još ne.

Kada ju je voditeljica Nikolina Pišek pitala kako je uspjela ujutro biti na špici, a poslijepodne se pojaviti u Vladi i biti premijerka, Kosor je kratko i jasno odgovorila:

-Zato što sam kraljica. A i vozim se Uberom. A i špica je dosta blizu Markovog trga. – oduševila je odgovorom.

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Izvela je narodnu pjesmu ‘Mamica su štrukle pekli‘, a zatim ‘Teške boje‘ od Bareta i Majki, pa ‘Mamu ŠČ‘ Leta 3, a u prošloj emisiji veliki hit ‘Iznad Tešnja‘ Halida Bešlića. U polufinalu se odlučila za Manu Chaoa – Clandestino.

Gledatelji su nakon otkrića identiteta Jadranke Kosor ostali pomalo razočarani jer se pojavila glasina kako je Kosor planirala u finalu izvesti hit “Zitti E Buoni” od Måneskina, no produkcija ju je odlučila ukloniti iz natjecanja zbog straha od mogućih tužbi koja bi uslijedile nakon ove izvedbe.

Možda ste propustili

Astrološka zajednica u potpunom rasulu nakon spoznaje da je cijeli horoskop u krivu jer život počinje začećem

Na kongresu astrologa “Ljubav, posao, zdravlje” obznanjeno je spektakularno otkriće da su…

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…

Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

Užas, horor, jeza… Slabe su to riječi da bi mogle opisati tragediju…

Pulska Arena dobit će krovište i fasadu kako bi joj podigli razinu energetske učinkovitosti

Grad Pula će iz europskih fondova za energetsku učinkovitost dobiti sredstva za…

Konzervativci traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s istim znamenkama jer asociraju na istospolne zajednice

Konzervativne udruge traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…