masked singer
foto: RTL Televizija

U polufinalnoj emisiji RTL-ova showa Masked Singer pala je prva maska. Ispod nje se potpuno neočekivano i na veliko iznenađenje krila jedna bivša hrvatska premijerka čiji identitet nećemo otkriti do sljedeće rečenice, kako bi sačuvali bar trunku dostojanstva ako je preostala ovakvog naslova.

Publika i gledatelji su ostali u šoku jer se prošlog tjedna pojavila glasina kako se ispod maske Kraljice krije netko od bivših hrvatskih premijera, no svi su bili uvjereni kako je riječ o Tihomiru Oreškoviću ili Joži Manoliću. Ali nitko nije pretpostavljao kako je u pitanju administratorica twitter korisničkog računa Jadranka Kosor.

Jadranka Kosor
FOTO: RTL HRVATSKA

Kao što je u tragovima i sama otkrila, bio je ovo izlazak iz zone komfora za bivšu političarku jer do sada nije nastupala s maskom na licu pred kamerama. Eventualno s đonom na obrazu kao i svi političari, ali s maskom na licu još ne.

Kada ju je voditeljica Nikolina Pišek pitala kako je uspjela ujutro biti na špici, a poslijepodne se pojaviti u Vladi i biti premijerka, Kosor je kratko i jasno odgovorila:

-Zato što sam kraljica. A i vozim se Uberom. A i špica je dosta blizu Markovog trga. – oduševila je odgovorom.

Kraljica Kosor u emisiji je iznenadila, ali i oduševila izborom pjesama. Izvela je narodnu pjesmu ‘Mamica su štrukle pekli‘, a zatim ‘Teške boje‘ od Bareta i Majki, pa ‘Mamu ŠČ‘ Leta 3, a u prošloj emisiji veliki hit ‘Iznad Tešnja‘ Halida Bešlića. U polufinalu se odlučila za Manu Chaoa – Clandestino.

Gledatelji su nakon otkrića identiteta Jadranke Kosor ostali pomalo razočarani jer se pojavila glasina kako je Kosor planirala u finalu izvesti hit “Zitti E Buoni” od Måneskina, no produkcija ju je odlučila ukloniti iz natjecanja zbog straha od mogućih tužbi koja bi uslijedile nakon ove izvedbe.

Možda ste propustili

Na graničnom prijelazu Nova Gradiška zbog primanja mita uhićen policijski pas (8)

Danas je na graničnom prijelazu Nova Gradiška, na granici Hrvatske i Bosne…

Radi brže isporuke Overseas Express će svoje pakete slati vlakovima HŽ-a

Ulaskom u 2018. godinu Overseas Express ulazi u partnerstvo s Hrvatskim željeznicama,…

DHMZ: Stižu nam paklene vrućine kakve se ne pamte još od prošle godine

HMZ je za izdao upozorenje duginih boja za čitavu hrvatsku zbog paklenih vrućina kakvih se ne sjećaju ni najstariji osnovnoškolci

Tomašević snimljen kako baca plastiku u kamion s miješanim otpadom

Nakon što su postigli dogovor s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem radnici Čistoće danas…