plenkovic

Nakon riječi sport koja će biti promijenjena u šport, Vlada Andreja Plenkovića najavila je daljnju kroatizaciju hrvatskog jezika.
Za one koji ne znaju, kroatizacija je glasovna promjena koja S mijenja u Š. Pojavila se početkom devedesetih i cilj joj je bila pojačati razikovnost srpskog i hrvatskog jezika, jer preslično zvuče, što je za dva posvađana i zaraćena naroda uvijek loše.

Sada, kad su odnosi sa Srbijom ponovno na niskoj razini, red je pojačati taj šum u međusobnoj komunikaciji. Pa će tako Split postat Šplit, sladoled šladoled, a seks šeks.

Kako bi se seks razlikovao od Vladimira Šeksa, on će postati Vladimir Seks. Što znači da vaši šeksualni problemi nisu problemi s Vladimirom Šeksom ili alkoholom, već sa seksom, tj. Šeksom. Ili npr. šeks na brzaka nije igra brzog pijenja rakije, nego vođenje ljubavi bez predigre. U Vladi su svjesni da će biti ovakvih nedoumica, ali svaka promjena je teška, pa tako i ova. Vlada očekuje da će ove promjene iz s u š povećati BDP za 2 posto, smanjiti deficit za trećinu, a očekuje se i ubrzan povrat vanjskog duga zbog ove veoma bitne reforme.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…