16651 n

Mišo Kovač digao je ruke od pjevanja, a publika je to shvatila kao poziv da zapjeva refren. Refren se orio sve dok Mišo nije ponovno spustio ruke pa izgleda da je legenda hrvatske estrade slučajno snimila još jedan live album.

Mišo kaže da je duboko dirnut ovom gestom te da sada napokon shvaća radost koju su doživljavali njegovi obožavatelji svaki put kada bi on napravio gestu podizanja ruke.

Stručnjaci kažu da su takve geste vrlo moćne i mogu izazvati opći trans, što se posebno očitovalo u Njemačkoj sredinom 20. stoljeća. No, u ovom slučaju je opći trans osvježio pjevački elan starog majstora pa je već dobio ponudu za glazbenu suradnju.

Iz povjerljivih izvora saznajemo da se radi o suradnji s Markom Perkovićem Thompsonom, s kojim ga veže ljubav prema dizanju ruke. Njihov zajednički singl bit će obrada dječje domoljubne pjesmice “Kad si sretan, digni ruku ti u zrak”.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘