Milan Kujundzic

Bivši ministar zdravstva Milan Kujundžić mora u samoizolaciju na 15 dana jer je bio u kontaktu s zaraženim dobavljačem medicinske opreme. Stožer za civilnu zaštitu mu je u petak odredio hitnu samoizolaciju u kući i zabranu kontakta s drugim osobama.

Problem je nastao jer ministar Kujundžić nije dobio jasnu uputu u koju točno kuću mora otići u samoizolaciju, pa je stoga zatražio dodatno pojašnjenje od stožera kako se ne bi doveo u situaciju da policija tijekom redovne kontrole utvrdi kako se na nalazi u izolaciji i izrekne mu astronomsku kaznu.

-Lako je ovima što imaju dvije kuće ili dva stana, oni imaju 50% šanse da će pogoditi u kojoj se nekretnini trebaju samoizolirati. Ja u koju god kuću da odem imam manje od 2% šanse da ću biti na pravoj lokaciji – požalio se ministar Kujundžić.

Iz Stožera civilne zaštite su poručili kako su svjesni ovog problema te da užurbano razvijaju strategiju za ovakve slučajeve, kako bi građani koji imaju više od jedne nekretnine znali u kojoj se moraju samoizolirati.

Kako neslužbeno doznajemo, Stožer je oformio i poseban tim za slučaj da Lovro Kuščević bude zaražen koronavirusom, zbog čega će stožer morati izraditi i posebnu kartu za bivšeg ministra kako bi znao točno gdje se treba samoizolirati. U slučaju da ne dobije takve upute, Kuščević bi imao svega 0.0013% šanse da će pogoditi u koju se kuću treba izolirati.

reporter: Marko Kujundžić

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…