50lipa

Uzrečica kako galzba spaja ljude penosi se generacijama. Da bi glazbu slušali, moramo se moći poistovijetiti s njom, njenim glazbenim izričajem i porukom koju nosi.

Nova medijska zvijezda, 76-godišnji reper umjetničkog imena 50 lipa pomeo je svojim hitovima “In Da Container” i “21 Plastic bottle” konkuenciju među veličinama poput Ive Robića, Vice Vukova ili Miše Kovača te je zasjeo na prvo mjesto na top listi Radija Mirovina.

50 lipa tvrdi kako se s njegovom glazbom mogu poistovijetiti svi penzioneri i nezaposleni u Hrvatskoj koji svakodnevno prolaze teške životne borbe kako bi pomoću skupljanja plastičnih boca nekako preživjeli mjesec.

Iako mu se glazbeni izričaj vrti oko 50 lipa kaže kako ne zaradi ništa jer mu je slušateljstvo slabe platežne moći, ali da je zato uvijek sit jer ga bakice konstantnmo hrane kako ne bi bio mršav i izgledao bolesno.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘