kujundzic

Predsjednik Vlade Andrej Plenković razriješio je ministra zdravstva Milana Kujundžića“, zbog velike afere koja je počela o ministrovim nekretninama, a nastavila se kada je otkriveno kako je preko državnih bolnica kupovao infuziju s kojom su radnici mješali beton za izgranju njegovih kuća na otocima na kojim nema pitke vode.

Od Plenkovića je tražio malo vremena, tj. da odluku o njegovoj poziciji donese nakon što on bar popiše svoje nekretnine, negdje u jesen 2021. godine. Ali premijer je ponovno pokazao svoju odlučnost da se obračuna s korupcijom.

Kujundžić je priznao da je kriv zbog toga što je učinio „normotehničke pogreške” pri ispunjavanju imovinske kartice, jer je zaboravio navesti dva kvarta koja posjeduje.

Znate kako kažu kod nas u HDZ-u, tko je bez grijeha neka baci prvi kamen – našalio se ministar.

Na pitanje novinara što će raditi nakon smjene, ima li neke nove medicinsko-urbanističke planove u rukavu – odgovorio je samo kako će prvo uzeti malo vremena za sebe, posvetit će se obitelji i obaviti neke manje kućanske radove poput košenja dvorišta. A kada trava bude pokošena, negdje za pet do šest godina, tada će vidjeti hoće li u mirovinu ili će nastaviti svoju političku karijeru.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…