kolinda 1

Kako bi se uvjerila da je policija spremna, predsjednica je stigla u posjet na granicu s BiH gdje je obišla policajce koji čuvaju međunarodne prijelaze, ali i patroliraju zelenom granicom.

Puteljak kroz veliki šljivik jedan je od glavnih koridora na području Cetingrada kojim migranti ulaze u Hrvatsku. Kako bi se uvjerila da je policija spremna, predsjednica je stigla u posjet i zanimao ju je svaki detalj. Goran Ivić, interventni policajac, kazao je da kad uoče da je patrola, maknu se među šljive.

Predsjednica se osvrnula i na prijave za policijsku brutalnost: ”Kad se netko provlači kroz ovakav šljivik, onda je normalno da pobere nekoliko šljiva, razmišljate o tome kad čujete priče da su naši policajcu brutalni, nisu, jamčim vam za to”.

Čuvanje 350 kilometara granice izazov je za policajce. Davor Božinović, HDZ-ov ministar unutarnjih poslova, kaže da su sve linije rada policije tu uvezane: ”Na cesti je temeljna, na zahtjevnom terenu je interventna, a onda kad uočimo da migranti imaju previše šljiva onda imamo spreman i kazan.”

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…