kina parlament

Kina je konačno ukinula zakon o tome da obitelji smiju imati samo jedno dijete, no to ne znači da su spremni za ponovni rast stanovništva. Štoviše, odlučili su se za još rigoroznije mjere pa su zaposlili hrvatske demografske stručnjake.

Hrvatska im je već neko vrijeme uzor po padu nataliteta, a nakon što su godinama sami pokušali smanjiti broj stanovnika, napokon su priznali porast i predali sve u ruke Hrvatima. Hrvatski demografi slove kao najveći stručnjaci na svijetu, barem kada je riječ o padu prirodnog prirasta i povećanju iseljavanja.

Mjere koje donose u suradnji s Vladom obično su drakonske, ali je neporecivo da postižu impresivne rezultate. Iako je ovo dobra vijest za Kinu, protiv zapošljavanja hrvatskih stručnjaka oštro je protestirala Europska unija.

Najviše protestiraju Njemačka i Irska koje tvrde da više nemaju mjesta niti za Hrvate pa se pitaju kamo će smjestiti Kineze.

Možda ste propustili

SAD vraća 50.000 hrvatskih pištolja jer su istrenirani da pucaju samo na Srbe

Američki policajci su isprva bili uvjereni da su hrvatski pištolji neispravni jer nisu mogli pucati, ali hrvatska tvrtka im je poslala objašnjenje da pištolji rade sasvim normalno – kada su upereni u metu prave nacionalnosti

BREAKING NEWS: Trump nominiran za Nobelovu nagradu za mir

Ponekad se u svijetu pojavi vijest koja zaslužuje da je NewsBar prenese u originalnom i neizmjenjenom obliku. Ovo je jedna od tih vijesti.

Šešelj želi eliminirati ‘pedeve’, stručnjaci nisu sigurni radi li se o poreznoj reformi ili o genocidu

Šešelj želi eliminirati pedeve, stručnjaci nisu sigurni radi li se o poreznoj…

Eddie Izzard zbog Brexita zatražio hrvatsko državljanstvo

Britanski komičar Eddie Izzard najavio je kako će u ponedjeljak doći nešto…

Islamska zajednica protiv Gay Pridea u Srajevu: To je neprirodno, brak je zajednica muškarca i žene i žene i žene i žene…

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini pozvala je u muslimanske vjernike da…

Američki stručnjaci sumnjaju Latvija i Litva ipak nisu ista država

Vodeći američki stručnjaci za geografiju došli su do otkrića koje je zapanjilo…