djakic mail
foto: NewsBar/N1

Josip Đakić, predsjednik HVIDRA-e i HDZ-ov rudarsko-naftni stručni radnik koji je proteklo desetljeće proveo manje-više drijemajući u saborskim foteljama, jutros je, po svemu sudeći bez nadzora odraslih osoba, odlučio poslati email na adresu 24sata.

Sadržaj maila teško je opisati, još teže dešifrirati i gotovo nemoguće shvatiti. No, za početak ostavljamo vama da sami pokušate odgonetnuti ovu kriptiranu poruku.

“Ja cu doc kao izaslanik pred hrv sabora i svonu duznost cu obavit i kao duznosik i kao covjek ukoluko vidim da i saznam da ce sudjelovat i nepocudni gost svonu obvezu upricit cu mimo protokola s onim pripadnicima hrv branitelja i pol koji jednako razmisljaju i osjecaju!! Lo”,

napisao je Đakić u mailu.

Znanstvenici pretpostavljaju kako je Đakić želio reći nešto povodom današnjeg obilježavanja 30 obljetnice tragedije u Voćinu kod Slatine, te njegovom ranijom objavom kako će bojkotirati obljetnicu ako se na njoj pojavi predsjednik Milanović

Podsjetimo, okršaj između Milanovića i Đakića je započeo još u srpnju ove godine nakon što je Đakić odbio doći na svečani prijem za umirovljene čansnike na kninskoj tvrđavi kojeg je organizirao Zoran Milanović. Milanović je taj okršaj vrlo brzo završio, nokautom u drugoj rundi izjavivši kako je “Đikić nitko i ništa”, da je “propalica i saborski zastupnik”. Onda je za svaki slučaj još jednom ponovio “Baš je propalica.” Đakić je poslije toga bio na podu, i nije više uzvraćao udarce.

Ova epska saga je završila tako da Milanović danas nije došao u Voćin nego je poslao izaslanika. Đakić je na kraju odlučio doći kao izaslanik predsjednika hrvatskog Sabora Gordana Jandrokovića, i kao covjek, i kao duznosik. Očito je kako Đakić saznao kao nepocudni gost neće sudjelovat, stoga nije bilo potreba da svonu obvezu uprici mimo protokla.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno. Sadržaj ovog maila ostaje najveća mrlja na karijeri Đakićeve profesorice iz hrvatskog jezika koja mu je dala prolaznu ocjenu u petom razredu osnovne škole.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…