razvrat

Pronalaženje Isusa može imati dramatičan učinak na osobni i javni život pojedinca, što vrlo jasno pokazuju transformacije svih poštenih nalaznika Isusa.

Jedna osoba koja je nedavno otkrila Isusa jest Ž.M. koja je htjela ostati anonimna.

Ona je u prošlosti vodila razvratan i degutantan život, organizirala referendume protiv istospolnih brakova, borila se protiv Istanbulske konvencije, abortusa i na druge načine pokušala zagorčati život ljudima oko sebe.

No, Ž. M. je nedavno otkrila Isusa i život joj se potpuno promijenio. Umjesto da stalno sudi ljude oko sebe i pokušava im otežati život, ugledala se na Isusa i počela se družiti s prostitutkama, te im organizirala zdravstvenu pomoć i edukaciju.

Kada je vidjela da edukacija i prevencija imaju odličan efekt, otvorila je centar za prevenciju neželjenih trudnoća u kojem educira mlade o odgovornom i sigurnom upuštanju u seksualne odnose, bez tabua i zastrašivanja.

Umjesto protivljenja Istanbulskoj konvenciji, odlučila je priznati Isusovo načelo da postupa s drugima kako želi da oni postupaju s njom pa je umjesto ‘rodne ideologije’ počela propovijedati razumijevanje i snošljivost prema svima.

Moć Isusa tako je do temelja promijenio još jednu razvratnu Hrvaticu, a iako će perverznjaci ostati bez jedne svoje muze, njezina promjena će imati pozitivan utjecaj na velik broj ljudi.