Svaka dodjela Oscara je još jedna prilika da se najveće zvijezde Hollywooda prošeću po crvenom tepihu, a da modni kritičari, kako amateri, tako i laici, kritiziraju njihov izgled. Tako je i ove godine, a kritičari će imati pune ruke posla. Neke od haljina prkose svim modnim pravilima i pomiču granice hrabrosti i ljudskog napretka, dok su druge čisto smeće.

Isprva je teško reći radi li se o hrabrom ili pogubnom odabiru jer je vrijeme najbolji sudac. Zbog toga vam u nastavku prenosimo neke od najzanimljivijih outfita s crvenog tepiha pa sami prosudite u koju se kategoriju ubrajaju:

 

Angelina Jolie

Angelina je i ovaj put oduševila jednostavnošću i elegancijom haljine koja je odlično isticala njezinu liniju. Minimalizam ponekad govori tisuću riječi:

angelina jolie

Nicole Kidman

Egzotični materijali i uzorci učinili su haljinu Nicole Kidman svakako najzanimljivijom na crvenom tepihom. Uspjela je privući baš sve poglede, a jesu li to bili pogledi zgražanja ili divljenja, još je prerano za prosuditi:

nicole kidman

Gal Gadot s prijateljicama

Gal i prijateljice uskladile su stilove haljina i došle u različitim i komplementarnim bojama. Za neke je to bilo previše, a drugima baš slatko. Što kažete vi?

gal gadot s prijateljicama

Reese Witherspoon

Klasičnoj ljepoti ne trebaju dodatni ukrasi, a to je još jednom pokazala i fatalna plavuša čija je haljina samo naglasila njezin prirodni šarm:

reese witherspoon

Jennifer Lawrence:

Jennifer ne igra po pravilima igre pa svojim haljinama redovito ili očara ili razočara. Njezino ovogodišnje izdanje podijelilo je publiku, kojoj strani ste vi priklonjeni?

jennifer lawrence

 

 

Kanye West:

kanye west

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘