Svaka dodjela Oscara je još jedna prilika da se najveće zvijezde Hollywooda prošeću po crvenom tepihu, a da modni kritičari, kako amateri, tako i laici, kritiziraju njihov izgled. Tako je i ove godine, a kritičari će imati pune ruke posla. Neke od haljina prkose svim modnim pravilima i pomiču granice hrabrosti i ljudskog napretka, dok su druge čisto smeće.

Isprva je teško reći radi li se o hrabrom ili pogubnom odabiru jer je vrijeme najbolji sudac. Zbog toga vam u nastavku prenosimo neke od najzanimljivijih outfita s crvenog tepiha pa sami prosudite u koju se kategoriju ubrajaju:

 

Angelina Jolie

Angelina je i ovaj put oduševila jednostavnošću i elegancijom haljine koja je odlično isticala njezinu liniju. Minimalizam ponekad govori tisuću riječi:

angelina jolie

Nicole Kidman

Egzotični materijali i uzorci učinili su haljinu Nicole Kidman svakako najzanimljivijom na crvenom tepihom. Uspjela je privući baš sve poglede, a jesu li to bili pogledi zgražanja ili divljenja, još je prerano za prosuditi:

nicole kidman

Gal Gadot s prijateljicama

Gal i prijateljice uskladile su stilove haljina i došle u različitim i komplementarnim bojama. Za neke je to bilo previše, a drugima baš slatko. Što kažete vi?

gal gadot s prijateljicama

Reese Witherspoon

Klasičnoj ljepoti ne trebaju dodatni ukrasi, a to je još jednom pokazala i fatalna plavuša čija je haljina samo naglasila njezin prirodni šarm:

reese witherspoon

Jennifer Lawrence:

Jennifer ne igra po pravilima igre pa svojim haljinama redovito ili očara ili razočara. Njezino ovogodišnje izdanje podijelilo je publiku, kojoj strani ste vi priklonjeni?

jennifer lawrence

 

 

Kanye West:

kanye west