gay pride

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini pozvala je u muslimanske vjernike da ne sudjeluju na nedjeljnoj homoseksualnoj Paradi ponosa u Sarajevu nazivajući je teškim grijehom, pozivajući se na tradiciju kako islam afirmira brak kao prirodnu zajednicu muškarca i žene i žene i žene i žene i žene.

Muškarac i žena i žena i žena i žena je osnovna ćelija ljudskog društva, dok je homoseksualnost grijeha i razvrata i kao takav je zabranjen. “Shodno tome i povodom najavljenog okupljanja pozivamo vjernike i vjernice i vjernice i vjernice i vjernice da se distanciraju od promocije velikih grijeha.

Iz zajednice su upozorili građane kako su osobe homoseksualne orijentacije sklone razvratu i činovima grupnog vođenja ljubavi, što je duboko neomoralno jer je vjerski propisi jasno i nedvosmisleno govore da je jedini ispravan ljubavni čin između muškarca i žene i žene i žene i žene.

-Bog nije stvorio Adnana i Edu nego Adnana i Enu i Ajšu i Saru i Fahru, Hajru i Zahidu. Adnan je zbog toga ostao bez šest rebara, ali je dobio prirodnu životnu zajednicu.

Iz islamske zajednice poručuju i kako je održavanje Parade ponosa u Sarajevu “sramota za ovaj grad”, ali su istodobno naglasio “kako bi još veća sramota bilo da žive u državi koja je sinonim za korupciju nepotizam i slovi kao najnerazvijenija zemlja Europe”.

Američki veleposlanik Eric Nelson, koji je deklarirani homoseksualac, je najavio kako će sudjelovati u povorci zajedno sa svojim partnerom kako bi na taj način dao potporu pripadnicima LGBTIQ zajednice, zbog čega je američka vojska odlučila poslati 8.000 vojnika koji će štiti povorku, a zračni prostor će osiguravati vojni zrakoplovi s američkog razarača Queen Fredy koji je zbog ovog događaja uplovio u luku Ploče.

Možda ste propustili

Vučić u Washingtonu priznao da je Tesla Hrvat, pogledajte kako je reagirao kad je shvatio što je potpisao

Aleksandar Vučić našao se u nezgodnoj situaciji nakon što je u Washingtonu…

Grupa izbjeglih ustaša osnovala Kukaste Križevce usred brazilske prašume

Znanstvena ekspedicija je u zapadnim predjelima Amazone pronašla tajno naselje ustaške emigracije…

Pedofil izbačen iz crkve jer mu je usred mise glasno zazvonio mobitel

Nedjeljno jutro bilo je burno u crkvi sv. Ivana na pladnju kada…

Na današnji dan umro je heroj naroda koji je čeznuo za nezavisnošću

Na današnji dan umro je čovjek kojeg većina njegovog naroda smatra istinskim…

STIŽE PRINOVA: Mama svih bombi i tata svih bombi očekuju bebu svih bombi

Pentagon je objavio sretne vijesti kako je njihova “mama svih bombi” ostala…

Jeff Bezos sada i službeno ima više novca nego što HDZ može ukrasti

Osnivač Amazona Jeff Bezos, među prijateljima poznatiji kao ‘inače moj jako dobar prijatelj’,…