začeće sprermiji

Hrvatski znanstvenici s Zavoda za embriologiju došli su do epohalnog otkrića koje će, kako tvrde, riješiti vječitu dilemu o početku života. Nakon najvećeg istraživanja provedenog na više od 350.000 ljudi, znanstvenici su empirijski dokazali da život ne započinje niti začećem, niti rođenjem, već preseljenjem u Irsku ili bilo koju zapadnu državu.

Dok je čitav svijet prihvatio teoriju da život započinje začećem, hrvatska se svrstala na stranu evolucijsko-hipsterskih nacija koje su prihvatile tezu da život počinje začećem. No, ni to nije loše ako uznemo u obizr kako su u posljednje vrijeme sve glasnije bile udruge koje su tvrdile da život počinje 15 minuta prije seksualnog čine, tj. u trenutku erekcije.

Kako bi razriješio tu vječitu dilemu koja razara hrvatsko društvo više od imovinske kartice prosječnog ministra, premijer Plenković je formirao mješovitu komisiju koja je trebala znanstvenim metodama utvrditi kada zaista počinje život. I uspjeli su.

Istraživanje su proveli u Irskoj, jer je se ispostavilo da je to trenutno jedino mjesto gdje se može pronaći 350.000 Hrvata na jednome mjestu – a što je bilo glavni preduvijet kako bi dobili referentni uzorak. Ispitanicima su postavili vrlo jednostavno pitanje koje je glasilo:

“Kada je, prema vašem sjećanju, započeo vaš život?”

Ponuđena su im bila dva odgovora; a) začećem i b) rođenjem, te treća opcija prazna crta na koju su sami mogli upisati drugačiji odgovor.

Rezultati su bili zapanjujući. Čak 96% ispitanika nije zaokružilo niti jednu točku nego je napisalo kako im je život započeo preseljenjem u Irsku, 2% je napisalo da im je život započeo kada su im djeca napunila 18, a 1% je tvrdilo da je taj trenutak bio kada su čuli da se raspada bend Vatra.

I kao što bi rekla ministrica Nina Obuljen, za ovakve rezultate su najviše krivi mediji, jer zbog njihovog pisanja i potenciranja clickbait naslova, čak 1% hrvatskih iseljenika u Irskoj danas živi u zabludi da se Vatra raspala. Lijepa zabluda, ali ipak zabluda.

Možda ste propustili

Izvanzemaljci su pokušali sletjeti u Hrvatsku, no zbog gužve na ‘Franji Tuđmanu’ preusmjereni su na Roswell

Hrvatska je propustila nevjerojatnu turističku priliku jer je Zračna luka ‘Franjo Tuđman’…

Bosanski znanstvenik iz Foče vaservagom dokazao teoriju ravne Zemlje

Znastveni svijet potresa vijest o bosanskom znanstveniku koji je vaservagom dokazao teoriju…

Ministarstvo financija po prvi put u povijesti objavilo fotografiju crne rupe

KOLABORACIJA Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) objavila je nevjerojatnu fotografiju – prvu snimku…

WhatsApp predstavio lokaliziranu verziju za BiH pod nazivom ‘Š’a ima?!’

Popularni sustav za slanje poruka WhatsApp najavio je lokaliziranu verziju za tržište…

Bandić na Mars šalje sondu s fontanom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je na Mars poslao sondu s fontanom.…

Istraživanje pokazalo da marihuana može izazvati jači osjećaj sreće nego djetelina s 4 lista

Istraživanje koje je financiralo Ministarstvo poljoprivrede provedeno je na 400 nasumice odabranih…