kukasti

Znanstvena ekspedicija je u zapadnim predjelima Amazone pronašla tajno naselje ustaške emigracije nazvano Kukasti Križevci.

U neistraženim rukavcima gornjeg toka Amazone znanstvenici su pronašli mjesto koje je osnovalo izgubljeno ustaško pleme koje je pobjeglo još 1945. u Brazil.

Baš poput poglavnika, i oni su se tada preobukli u žene kako bi neprimijećeni zbrisali. U samim Kukastim Križevcima izvješena je šahovnica s prvim bijelim poljem, svi nose crne uniforme i pozdravljaju se sa za dom spremni, a u naselju imaju i manji logor za Srbe, Židove i Rome. Logor trenutno zjapi prazan jer nikoga krive rase i nacije nisu uspjeli pronaći. Tamo duboko u džungli, Kukasti Križevčani posvetili su se obnovi NDH, kao i procesu kloniranja Poglavnika.

Za sada najbolje što su uspjeli kloniranjem postići je zbunjeni bivši ministar kulture koji govori bez točke i zareza, a na fotografijama se propinje na prstima kako vi izgledao viši.

Možda ste propustili

Vatikan zabranio gotovinska plaćanja za oprost grijeha

Zbog sve češće prakse neizdavanja računa i oprosta grijeha na crno Vatikan je zabranio plaćanje usluga ispovijedi gotovinom. Uskoro se očekuje i uvođenje fiskalnih blagajni kako bi građani bili sigurni da su njihovi grijesi uistinu i oprošteni te da je na njih plaćen porez.

BREAKING NEWS: Banane u pidžami uhićene zbog pedofilskog materijala

Poznati televizijski dvojac Banane u pidžami proslavio se ranih ’90-ih jer ulazeći u pidžamama u dječje krevete

Rusi ucjenjivali Trumpa gnjusnim snimkama njegovih govora i javnih nastupa

Američke obavještajne agencije otkrile su da Rusi već godinama ucjenjuju Trumpa gnjusnim…

Vučić u Washingtonu priznao da je Tesla Hrvat, pogledajte kako je reagirao kad je shvatio što je potpisao

Aleksandar Vučić našao se u nezgodnoj situaciji nakon što je u Washingtonu…

Nakon što su čuli da Hrvatska predsjedava EU, migranti krenuli natrag u Siriju

Sirijski migranti su se do te mjere prestrašili činjenice da Europskom unijom predsjedava Hrvatska, da su shvatili kako Sirija možda i nije tako loša.

Šok u Crnoj Gori: Od koronavirusa umrla stara Đekna

Sinoć je na intenzivnom odjelu Klinike za infektivne bolesti u Podgorici preminula…