Screenshot 2018 12 06 at 23.29.32

Brzinska i neočekivana eliminacija svih kandidatkinja, dogodila se na snimanju posljednje epizode TV Show-a Gospodin Savršeni. 

Goran Jurenec, čovjek savršene sportske građe, nestvarno bijelih zuba, kakvi se samo viđaju samo u snovima, i najljepšeg osmijeha na svijetu, on je – bezobrazno zgodan! Neodoljiv, iznimno šarmantan i uglađen, prava čežnja svake žene, odlučio je prekinuti snimanje showa jer se niti jedna od kandidatkinja nije uklapala u njegov profil savršenog partnera.

– Bilo mi je teško naći prave riječi, ali između ovih cura i mene nema nikakve kemije i tu barijeru nikako da pređemo. Nažalost, morao sam im reći da za njih ovdje završava emisija, teška je srca priznao Goran.

Natjecateljice su ispočetka bile u šoku jer su se uplašile da nisu dovoljno savršene za Gospodina Savršenog. No, kada su saznale kako je Goran na kraju snimanja pozvao na spoj Ivanu, djevojku koja je snimanju emisije radila kao kamerman,  svim natjecateljicama je pao kamen sa srca, jer su shvatile kako je g. Savršeni tražio nešto što niti jedna od njih nije imala – iskustvo u radu s televizijskom kamerom.

piše: Marko Delić

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘