sasa pavlic 02

Nakon što je Saša Pavlić propješačio od Rijeke do Zagreba s križem na leđima kako bi prosvjedovao protiv trošenja državnog novca na vojne avione umjesto na lijekove za bolesnu djecu, u Zagrebu ga je podržalo svega stotinjak građana.

Prosvjedu nisu prisustvovale niti udruge “U ime obitelji”, “Hod za život”, “Život za djecu”, “U ime naše dječice”, “Djeca su blago”, “Crkva treba pedofiliju”, “Ministranti nadražuju svećenike”, “Djecu na referendum”, “Molitvom protiv razuma” i “Život je najsvetiji, dok se ne rodi” jer su u to vrijeme prosvjedovale protiv uvođenja lijekova za djecu u bolnice. Tvrde da što duže djeca požive, to je veća mogućnost da postanu homoseksualne vjeroispovijesti pa smatraju da se to treba sasjeći u korijenu.

Kako bi podigao svijest o svojem prosvjedu i ukazao na njegovu važnost, Saša je ušao u Big Brother kuću i postati stanar. Naime, utvrđeno je da velik broj građana prati svaki pomak, odlazak na nuždu i čak izležavanje Big Brother stanara, dok je Sašin “križni put” pratila svega šačica građana.

No, reakcije gledatelja na Facebooku nisu bile baš pozitivne pa se mnogi pitaju: “Tko je ovaj anonimus?” dok drugi tvrde: “Njemu je mjesto u ludnici”. Maro Mrčina iz Kestenovaca Donjih napisao je: “taj….sasa je sprdacina….anezi ovu bi takko natandrčio…hahah…dobra kanta”, a Kata iz Dobojevaca na Petru u Šumi tvrdi: “Ma, dajte molim vas, to nije pravi križ, jasno se vidi da je na napuhavanje. To je sve namješteno”.

U novoj anketi gledateljima su favoriti i dalje Ana i Lucija, a Saša je na zadnjem mjestu jer većina gledatelja smatra da uopće nema “taj neki karakter” i da se “drži previše za sebe”.

Drugi gledatelji ipak su shvatili bit njegovog prosvjeda te su zaključili da su mnogim stanarima prijeko potrebni lijekovi te su pokrenuli peticiju: “Hospitalizirajmo BB stanare u psihijatrijsku bolnicu”.

Možda ste propustili

Mladić završio u kreditu nakon što je pristao da mu djevojka provuče ‘samo vrh’ kartice

Denis iz Zagreba ljetovao je na Hvaru gdje je upoznao šarmantnu Lidiju…

Bračaninu petarda eksplodirala u ruci jer mu je bilo žao da ju baci

Nesretnik s Brača završio je na hitnoj s lakšim opekotinama šake jer…

MiG-ovi hrvatskog ratnog zrakoplovstva lete iznad 5 županija pa se očekuju probijanje zvučnog i betonskog zida te krovova kuća

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo upozorilo je građane kako će njihovi MiG-ovi ovog tjedna…

ČUDO U SRBIJI! Ovaj dječak naučio je paliti hrvatske zastave prije nego što je naučio izgovarati slovo R

Iz Beograda nam stiže topla ljudska priča o trogodišnjem dječaku koji je…

Udruga piromana: Visoke cijene benzina uništit će našu terapiju

Zagreb – Pomalo neuobičajena ali snažna poruka ovih se dana mogla čuti…

Policija vas od 1. lipnja može zaustaviti i naplatiti vam naknadu ZAMP-a ako u autu puštate glasnu glazbu

Prema izmjenama zakona o autorskim pravima, policija vas od prvog lipnja može…